Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

uzun süre yokum

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 09-07-2018, Saat: 22:56 4pro bey.)

uzun süre yokum
Alıntı

Playerlar tencerenin kapağımı PLAYERLER KOMUT VERSİN !
Alıntı

(En son düzenleme: 06-08-2017, Saat: 18:38 flap.)

Bence sen bu konuda slotları eziyosun yada ezmeye çalısıyosun. Kuralları bilmek kaptan - komutçu olmakla olmaz 1.5 yıldır serverdeyim kuralları - bazı komutçudan - kaptanlardan iyi biliyorum ( biliyoruz ). Ayrıca komuta geçmek sırtında taş taşımak demek değil isteyen herkes yapabilir. Slotlara komuta geçme imkanı verdinizmide hiç ? Komutçu yoksa slot varmı diye soruyorsunuz gagımızı açıyoruz bir komutçu hop diye kendini ct atıyor.
Alıntı

''-Eğer komutcu olmuş ise o adam kuralları biliyordur.'' böyle bir şey yok bu arada. '' (ulan zaten komutcu skin takibi nedir ne değildir bilir sen karışma oyna aslanım),'' böyle bir şey katiyen yanlış. Hele (bu sıralar çok giremesem de) geçen favGER adlı arkadaşımızın komutuna denk geldim godlu olmayan el de kzyi bitirip aradan 5 dakka geçmesine rağmen adamı vurup ''o free değil , skin takibi hiç değil'' demesine şait olduktan sonra. Sadece favGER'a denk geldim o yüzden onun ismini verdim. İyi forumlar.
Alıntı

(06-08-2017, Saat: 19:57)Flexible demiş ki: ''-Eğer komutcu olmuş ise o adam kuralları biliyordur.'' böyle bir şey yok bu arada.  '' (ulan zaten komutcu skin takibi nedir ne değildir bilir sen karışma oyna aslanım),'' böyle bir şey katiyen yanlış. Hele (bu sıralar çok giremesem de) geçen favGER adlı arkadaşımızın komutuna denk geldim godlu olmayan el de kzyi bitirip aradan 5 dakka geçmesine rağmen adamı vurup ''o free değil , skin takibi hiç değil'' demesine şait olduktan sonra. Sadece favGER'a denk geldim o yüzden onun ismini verdim. İyi forumlar.

+1
Alıntı

Slotlara laf attirmayiz karsim
Alıntı

(06-08-2017, Saat: 19:57)Flexible demiş ki: ''-Eğer komutcu olmuş ise o adam kuralları biliyordur.'' böyle bir şey yok bu arada.  '' (ulan zaten komutcu skin takibi nedir ne değildir bilir sen karışma oyna aslanım),'' böyle bir şey katiyen yanlış. Hele (bu sıralar çok giremesem de) geçen favGER adlı arkadaşımızın komutuna denk geldim godlu olmayan el de kzyi bitirip aradan 5 dakka geçmesine rağmen adamı vurup ''o free değil , skin takibi hiç değil'' demesine şait olduktan sonra. Sadece favGER'a denk geldim o yüzden onun ismini verdim. İyi forumlar.

Flexciğim o yazının keşke tamamını okusaydın öğrenir kelimesini hariç hepsini yazmışsın
Alıntı

(07-08-2017, Saat: 10:32)4pro bey demiş ki:

Flexciğim o yazının keşke tamamını okusaydın öğrenir kelimesini hariç hepsini yazmışsın

Öncelikle bilir demeseydin sende. Ayrıca dediğin gibi öğrenecek ise ona öğretecek olan kişi yine slotlar ve playerlardır. Geldiğimden beri slotum ve yeni gelen bir komutçu arkadaşımız bana gelip ''sen slotsun ben komutçuyum daha bilgiliyim'' diyemez yani. Yok öyle Dünya.
Alıntı

Ferhat'cim sen komutuna devam et bosver o slotlari. <3
Alıntı