Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

WOW

Reklam/Sponsor

For the Alliance
Alıntı

(30-04-2017, Saat: 06:15)kgns demiş ki:
(29-04-2017, Saat: 20:27)NinjaKamil demiş ki: WoW şu andaki oyun dünyasının temelini oluşturan oyunlardan biri. zamanında dünyanın en çok oynanan oyunuydu ve bu çok bilinen MOBA türünün başlangıcı olan DotA, WoW'dan çıkan bir oyun. Yani şu anda dünyanın en çok oynanan oyunlarından olan Lol ve DotA 2 nin babası WoW'dur. Bunların haricinde Kirlmen'de gayet iyi özetlemiş. Ben de bir iki bir şey söyleyeyim. Çocukluğumu bitirdi. Ömrümü elimden aldı. Her saniyesine de değdi.

mobaların atası olan dota wow değil warcraft3'ten çıkan bir oyun Big Grin (wow da warcraft3 ten çıktı o ayrı Big Grin

2005'ten beri oynuyorum, ama nooblarla oynayamam kusura bakmayın ahahaha

Abi canın sağ olsun bir bakarsın önüne gelmişim tek yemişsin benden Smile)
Alıntı

Warcraft III: The Frozen Throne , en iyisi Smile
Alıntı

(30-04-2017, Saat: 08:03)FarkEtmez demiş ki:
(30-04-2017, Saat: 06:15)kgns demiş ki: mobaların atası olan dota wow değil warcraft3'ten çıkan bir oyun Big Grin (wow da warcraft3 ten çıktı o ayrı Big Grin

2005'ten beri oynuyorum, ama nooblarla oynayamam kusura bakmayın ahahaha

Abi canın sağ olsun bir bakarsın önüne gelmişim tek yemişsin benden Smile)

Big Grin yok ya, şeyden diyorum, şu an zaten baya sınırları zorlayan bi guildim var yabancılarla ondan
Alıntı

(30-04-2017, Saat: 23:52)kgns demiş ki:
(30-04-2017, Saat: 08:03)FarkEtmez demiş ki: Abi canın sağ olsun bir bakarsın önüne gelmişim tek yemişsin benden Smile)

Big Grin yok ya, şeyden diyorum, şu an zaten baya sınırları zorlayan bi guildim var yabancılarla ondan
Yani oyunda edit gibi bir şeysin Smile
Alıntı

(01-05-2017, Saat: 13:20)FarkEtmez demiş ki:
(30-04-2017, Saat: 23:52)kgns demiş ki: Big Grin yok ya, şeyden diyorum, şu an zaten baya sınırları zorlayan bi guildim var yabancılarla ondan
Yani oyunda edit gibi bir şeysin Smile

ahah ultima online terimiyle evet Smile
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi