| PC ekipmanından anlayalar.. |
Reklam/Sponsor
aliexpress pek güvenilir değil tabi satıcısına göre ama bangood yada gearbestden almanı öneririm
Şu anda doların çıtasını düşünerek söylemem gerekirse eğer;
2200TL'ye CS:GO rekabetçi 270-280 fps ve drop yapmayacak bi kasa toplayabilirsin fakat bu durumda DirectX 11 ekran kartı alman gerekecek yani sistemini upgrade etmeyi düşünürsen ekran kartında köklü bir değişiklik yapman gerekir. Kasanın ömrü ortalama 3-4 yıl olur Monitor 500-600TL civarı 24" Full HD 16:9 alsan ideal olur. Ha ben 144 hz isterim diyorsan Asus VG 24" serisinden 1250-1300TL arası monitor alabilirsin. Klavye el bebek gül bebektir eğer Yazı, fps ve moba oyunlarından zevk almak istiyorsan cherry mx brown tuş anahtarına sahip bir klavye almanı öneririm. Bu noktada logitech isteklerini fazlasıyla yerine getirir. Mouse olarak ise günde 5 saatten uzun pc kullanıyorsan tavsiyem yine logitech olur, sebebi ise avucundaki ter bezlerinin bulunduğu yerde kullanılan malzeme dolayısıyla elin kaymaz ve rahatsız olmazsın. kulaklığa gelince "Ya ben coşkulu adamım kayarım hoplarım oturduğum yerde" diyorsan logitech veya hyperx tavsiye ederimi, ha yok ben usul usul oynarım diyorsan steelseries tavsiyemdir. Bunları ucuz bi sisteme dizersek; Kasa: 2200 Monitor: 600 Klavye: 500 Mouse: 150 Kulaklık: 350 Mousepad: 60 Toplam: 3.900TL civarı Yurtdışından getirme konusunda ürünler gümrükten geçerken %20 lik faize tabi tutuluyor pek bi kar elde edeceğini sanmam
Monitorum var klavyede ben ucuz klavyelerle oynayabikirim rahatsız olmamda mouse önemli benim için kulaklığada 100-150 çaktımmı 2200+100+100+150+50=2600 liraya toplarım
(25-01-2017, Saat: 12:52)FarkEtmez demiş ki: bozgurt geçen bir yayıncıdan gördüm adam çinden almıs 1.5 milyar 8gb ram felan filan var yayın yapıyordu adam illa türkiyedende almak zorunda değilsin aliexpress de felan varsa oyun kasaları tarzı tabi doların düşmesini bekle biraz daha avantajlı oluyor Önerin için çok teşekkür ederim ama ben 1. Şahıstan alış-veriş yapmayı seviyorum internet sitelerinden bu zamana kadar birşey satın almadım güvenemihorum yani bohta çıkıyo
saçma sapan sitelere bakma.
2 gb ekran kartı gtx950 yanına 8 + 8 16 gb ddr 4 ram koyan siteler var sıgır alayı. git tanıdıgın varsa ona danış burdada bilen yoktur
Gidiyosun pc toplama sihirbazı yazıyorsun çıkan sitelere bakıyorsun(önerim teknobiyotik veya sinerji ). Keyfine göre ne istersen topluyorsun ancak benim sana önerim veya şuanda pc toplamak isteyenlere birkaç ay daha beklemeleri. Çünkü amd nin yeni ryzen işlemcisi çıkacak o çıkınca şu anda aldığın sistem 300 500 falan ucuzlar. O yüzden sabret...
Yorumlarınız için teşekkür ederim big thunder dediğin mantıklı dolar düşünce alsam daha iyi olcak gibi galiba
Bahsetmeyi Unutmuşum söylediğim Laptopun Fiyatı 2500 tl idi geçen sene şuan 2000 tl olabilr
Dedemi kandırdım ona aldırcam seni evlendircem dedi yok dedim bana bilgisayar al tamam dedi 3000 bütçem var +400 kulaklık mouse klavy
|
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |