| Elveda |
Reklam/Sponsor
Biliyorsun ki onca iyi ve kötü anımız oldu ne olursa olsun değişmedi madem kararlısın ve gidiyorsun son bir kez konuşsak?
Beş gün girmedim olanlara bak. Melisa kardeş sen niye boş insanları takıyorsun onuda anlamadım. Her şeyin başı kız sesi oyunuydu. Gelinen yere bak. Her neyse hayat uzun. Alternatif akımın bol olsun.
Ben şok ben vefat ben olanlardan habersiz ben olayın kahramanını tanımıyor. ALLAH ALLAH .. Yolun açık olsun güzel dostum
(10-03-2017, Saat: 10:24)GhosT* demiş ki: Kendine dikkat et sende Kemal abi ![]() (10-03-2017, Saat: 07:57)Özbay16 demiş ki: Ben şok ben vefat ben olanlardan habersiz ben olayın kahramanını tanımıyor. ALLAH ALLAH .. Yolun açık olsun güzel dostum Seninde yolun açık olsun ![]() (10-03-2017, Saat: 07:19)*Tesla demiş ki: Beş gün girmedim olanlara bak. Melisa kardeş sen niye boş insanları takıyorsun onuda anlamadım. Her şeyin başı kız sesi oyunuydu. Gelinen yere bak. Her neyse hayat uzun. Alternatif akımın bol olsun. Sadece mutlu olmak istemiştim sadece hiç bir zaman beceremediğim şeyi bir kere bu wasdzone de becermiştim ve artık o mutluluk bile kalmadı be
Herşeye Rağmen Beni kırmayıp konuştuğun için teşekkür ederim
Yolun Açık olsun Elveda Umarım gittiğin yerlerde mutlu olursun ama şunu unutmaki burdaki ortamı bulamassın |
| Benzer Konular... | |||||
|
05-01-2017, Saat: 12:36
Son Mesaj: BigThunder |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |