Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Soccerjam Turnuvasi (TOP Turnuvasi)

Reklam/Sponsor

Heart 

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi ve bilmediğiniz gibi  1.6'nın vazgeçilmez oyunu soccerjam wasdzone serveri olarak açılmıştır. Peki Soccerjam nedir? Soccerjam cs go içinde bi" moddur. Bu mod gerçek hayattaki normal futbolu CS:GO'ya yansıtıyor. Peki bu konuyu neden açtım? Yeni açılan serverimizi tanımayan kalmasın diye ve tabikide bi" turnuvası olmasını istiyorum. Peki nasıl şekilde? Maximum 5 veya 6 kisilik takimlar oluşturulucak ve turnuva seklinde saatlar belirlenecek ve o saatlerde maçlar atılıcak. Ödül katılan kişilerin vericeği miktarların toplamıyla oluşucak.(örneğin katılım ücreti 1000 kredi)
Beğendiyseniz bi" +1 atın ve yorumları eksik etmeyin. 

Iyi Oyunlar Stalkerxx3.
Alıntı

+1 Ali abiye katılıyorum
Alıntı

Hoş ve rekabetin olacağı bir etkinlik. +1
Alıntı

(20-07-2017, Saat: 23:33)Stalkerxx3 demiş ki: Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi ve bilmediğiniz gibi  1.6'nın vazgeçilmez oyunu soccerjam wasdzone serveri olarak açılmıştır. Peki Soccerjam nedir? Soccerjam cs go içinde bi" moddur. Bu mod gerçek hayattaki normal futbolu CS:GO'ya yansıtıyor. Peki bu konuyu neden açtım? Yeni açılan serverimizi tanımayan kalmasın diye ve tabikide bi" turnuvası olmasını istiyorum. Peki nasıl şekilde? Maximum 5 veya 6 kisilik takimlar oluşturulucak ve turnuva seklinde saatlar belirlenecek ve o saatlerde maçlar atılıcak. Ödül katılan kişilerin vericeği miktarların toplamıyla oluşucak.(örneğin katılım ücreti 1000 kredi)
Beğendiyseniz bi" +1 atın ve yorumları eksik etmeyin. 

Iyi Oyunlar Stalkerxx3.

+1
Alıntı

ARTIBİR
Alıntı

(En son düzenleme: 21-07-2017, Saat: 11:21 HeroG..)

+1 beyler beni takıma alcak baba yiğitler eklesin
efsane kaleciyim
Alıntı

1000 kredi ne ben fakirim fakir ama iyi topçuyum bak babamda topcu
Alıntı

+1 lan Ali ilk defa doğru bir iş yaptın helal olsun
Alıntı

+1 mantıklı
Alıntı

ödülleri de sen karşılıyorsun heralde
Alıntı