| jb_buyukisyan_pgg |
Reklam/Sponsor
Merhaba,
Bir sorum olacaktı. Neden Komutçular özellikle "jb_buyukisyan_pgg" yi oylamaya katmıyor? Wasdzone'de bunları oynamak istiyorum. Diyeceksiniz Başka sunucuda oyna; Wasdzone'nin içtenliği, çevresi çok hoşuma gidiyor, diğer sunucular öyle mi? hayır. En ufak komut hatasını iyi niyetle geri çevirmek yerine anne, kız kardeş'in kendine direkt küfür etmekteler. İncelemeniz için teşekkür ederim.
serverda sadece pgg oynanacak değil pgg koyan komutçular var koymayanlarda var şahsen koyulmasını istemiyorum
(22-08-2017, Saat: 18:21)GereksizEv demiş ki: Merhaba, PGG Aslında en çok oynadığımz harıtalar içeresinde günde en az 10 kere açılır.Kendimden örnek vericek olursak 1.5 GB RAM 512 MB Ekran kartı sence bu sistem ile PGG'de 64 kişi kaldırırmı optimizasyon acısından kötü ve oyun acısından az olduğu için bu aralar tercih edilmiyor olabilir.
Şimdi şöyle bi mevzu var şahsi fikrim olarak, pgg oylamaya koyulmalı sonuçta sunucudaki playerlar karar veriyor ne oynanacağına ama pggde fazla vakit geçirilmesinin önüne geçilmesi lazım map d k oylaması bu haritada yapılmamalı mesela 3.ct kovda falan map oylaması yapılmalı zaten girdik mi çıkılmayan girilmediği zaman da komutçunun başının ağrımasına sebep olan bi map.
Öyle küfürleşmeler burada olamaz. Gametracker sitesinden bakıcak olursan server da oynanılan mapler arasında %28 ile pgg oynanmış , o yüzden sana denk gelmemiş yani.
PGG'den baska bir suru map'te oynadigimiz icin arkadaslarin dedigi gibi sana denk gelmemis olmali. Sunucu'da oynayarak favori mapinin degisicegine eminim, benim favorim Dojo mesela
Sana hiç denk gelmemistir biz eskiden pgg den cikmiyoduk hatta fazlasiyla pgg oynuyoduk bu aralar cok acilmiyo rahatiz diger haritalar felanda eglenceli hatta bi aralar 90 el felan pgg den cikmiyoduk arada aciliyo artik
|
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |

optimizasyon acısından kötü ve oyun acısından az olduğu için bu aralar tercih edilmiyor olabilir.