| Eski mapler nerde artık ... |
Reklam/Sponsor
Komutçular ve oyuncular... Nerede o eski mapler undertale obama oynamaktan bıkmadınız mı? Dojo nerede ? Party nerede ? ... Relre ve Kobrasyas a sesleniyorum. Komutçulara oylamaya eski efsaneleri de koymasını söyleyin. Ne zaman baksam space obama undertale ...
Dojo oynamayalı 1 asır oldu herhalde. Şu pgg obama undertale geceleri de pgg clouds döngüsünü aşmamız gerekiyor.
valla ben her oylamamda dojo ve party yi koyuyorum aynısını komutçularada sölüyorum dojo büyük ve güzel bi map ama işte önyargı ve sıradanlık yüzünden kimse tercih etmiyor mapları
space felan bilmemde unterlade harbi baydı servere giricem undertale görünce hevesim kaçıyo gidip rekabetçide feedliyom
Ben eski mapleri de oynanmayan mapleri de oylamalara ekliyorim habire ama şu yeni dojoyu açasım gelmiyor fazla zor olmuş gibi ve eski dojodaki pro korumalarımız gibi koruma da çıkmıyor her el isyan.
Bu oyunda haritalarda sürdürebilirlik imkanı bulunmuyor. Oyuncuların tam potansiyelle haritayı oynayacakları süre maksimum 50 saat oluyor. Doğal olarak bu geliştiricilerde bi haritaya 1-2 aydan fazla uğraşmıyor ve beklentinin üzerindeki haritalar oluşmuyor.
Buna hesaplamalarla bakacaksak eğer; Dojo geçen yıl temmuzda geldi sunucuya ve 4 ay boyunca günde ortalama 2 saat oynandı yani toplamda 240 saat. Party aynı aralıklarda geldi ve 4 ay boyunca günde ortalama 2 saat kadar yine oynandı buda 240 saat eder. Şimdi oynadığınız oyunların büyük kısmını 150-200 saatten fazla oynamıyorken bi haritanın 240 saat oynanmasını mantıksız buluyorsunuz. Burdan çıkaracağımız ders ise forumda bişey soracaksınız veya isteyecekseniz bunların cevaplarını kafanızda yüzeysel olarak vermek yerine düzgünce düşünün. Emin olun beyninizi kullanmak sandığınızdan daha kolay, iyi forumlar.
Bu döngünün aşılmasını oynanan mapın 3 maptan sonra oylamaya koyulmasıyla çözülebilir pgg açılıyor sonra undertale sonra pgg sıkılan oyuncuda çıkıyor 20 kişi sw görmekten bıktım usandım.
|
| Benzer Konular... | |||||
|
24-02-2018, Saat: 22:48
Son Mesaj: FalchonAngel |
|||||
|
14-09-2017, Saat: 17:15
Son Mesaj: UchihaItachi |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |