Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

wasdzone Yönetici Alımı

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 24-10-2016, Saat: 10:50 AirCrack-NG.)

İsim: Nevzat Topçu
Yer: Ankara
İstenilen Pozisyon: CS:GO  Editörü veya orda yok ama forum moderatörü gibi
Kemdinizdem Bahsedebilir Misiniz? : Bilgisayar Mühendisliği bölüm öğrencisiyim aynı zamanda bir yıl boyunca bir Web Tasarım firmasında çalıştım. Bunun dışında 5-6 ay boyunca bir forum yönettim
Neden sizi seçmeliyiz? Burdaki ortam oyun oynayan insanların oluşturduğu bir topluluktan çok bir aile gibi düşünülebilecek bir ortam ve bu server a kişisi veya b kişisinin açtığı bir servermış gibi değil bizim server ımız gibi düşünüyorum ve bu nedenle elimden gelen her şeyi yapmayı vaktim yettikçe istiyorum. Ne mutlu bu aileye yardım etmek isteyene

(En son düzenleme: 30-10-2016, Saat: 08:55 AYTARRAGI.)

İsmim: Ömer Faruk
Yer: Mersin
İstenilen Pozisyon: Destek birimi
Kendinizden bahsedebilir misiniz?: yapamadığı şeylere sinir olan bi adamım onun dışında insanlara karşı merhametliyimdir ama 1kere söylerim 2.de cezai yaptırımlarım olur, yakışıklıyım her zaman herkese yardım etmek isterim
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar,referanslar: daha önce yapmış olduğum referans yok fakat sunucudayken normal playerlerin şikayetleri oluyor ve bana soruyorlar bende onları foruma yönlendiriyorum forumu nasıl kullanacağında yrdımcı oluyorum
Neden sizi seçmeliyiz? İnsanlara yardım etmeyi ve yapabileceğimi düşündüğüm için wasdzone ailesine daha iyi katkılarda bulunabileceğimi düşünüyorum bir gram da olsa yardım edebilmişsem ne mutlu bana!
Neden wasdzone? Öncelikle ortam, ve insanlarını sevdiğim saydığım büyükleri ve aileymiş gibi hissettirdikleri için WASDZONE <üç

ismim:ahmet
yer:İstanbul
istenilenpozisyonBig Grinestekbirimi

Kendinden Biraz Bahsedermisin?:Çabuk Sinirlenmeyen Saygılı İnsanlara Yardım Etmegi Severim Yetkimi Yaqışiklıyım Öyle Yani Yapabilecegime İnanıyorum.

Neden sizi Seçmeliyim:İnsanlara Yardım Etmeyi Severim wasdzone ailesine yardım edecegimi düşünüyorum

nedenWaszone:Wasdzone Ayrı Güzel Aile Çok Güzel Burda Sevdigim Saydıgım Büyüklerim Aileymiş Gibi Hissediyorum

Destek birimi dolu arkadaşlar. Sadece yazar ve ar-ge arıyoruz.

İSİM:ENES
YER:İSTANBUL
İstenilen poziyon:YARDIMCI OLABİLECEĞİM HER YER
KENDİMDEN BAHSEDERSEM:TANIYOSRUNUZ ZTN
NEDEN SEÇMELİSİN :ÇÜNKÜ YARDIM ETMEK İSTİYORUM
NEDEN WASDZONE:ÇÜNKÜ HAYATIMIN YARISI BURDA GEÇİYOR
EK BİLGİ:okan abi bi yetkim olsun artık Smile Smile Smile

(30-10-2016, Saat: 14:54)relre demiş ki: Destek birimi dolu arkadaşlar. Sadece yazar ve ar-ge arıyoruz.

Okan abi ar-ge tam olarak ne görev yapıyor

İsmim:Ahmet

İstenilenPozisyon:Ar-ge

Kendinden Biraz Bahsedermisin:Çabuk Sinirlenmeyen Saygılı İnsanlara Yardım Etmegi Severim Saygılı Bot Tan Sordum Zaten Yapabilecegime İnanıyorum Yapamassamda Yapıcak Bİşi Yok Smile

NedenSizi Seçmeliyim:İnsanlara Yardım Etmek İstiyorum Wasdzone Ailesine Destekte Bulunmak İstiyorum

NedenWasdzone:Kaç Aydır Bu Svdeyim Ve Biz Bİ Aile Olduk WASDZONE <3

Beni Ar-ge alabilirsiniz. Açıklamamı yukarda yapmıştım

(En son düzenleme: 30-10-2016, Saat: 23:50 DeatChester.)

İsim:Cafer Aslan 
Yer:İstanbul/beşiktaş
İstenilen pozisyon: yazar

Kendinizden bahsedebilir misiniz?: beni az çok tanıyan varsa görmüştür zaten abilerim , kardeşlerim olsun en ufak saygısızlık yapmam kolay kolay herşeye sinirlenmem kısacası yardım sever diyebilirim 

Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: daha önce sayfa editörlügüyle ilgilendim çeşitli bloglar yazdım çok çok tecrübeliyim diyemem ama yapabilecegime inanıyorum

Neden sizi seçmeliyiz?: bildiginiz üzere uzun zamandır serverdeyim elimden geldigince katkıda bulunmaya çalıştım ama artık dahada çok destek olmak istiyorum bazı görevleri üstlenmek istiyorum 

Neden wasdzone?: şans olarak denk geldigim ve daha 2.haftasından ısındıgım bir server insanları olsun yetkililer olsun herkesin birbirine saygılı olması kısacası aile olması ve en önemliside herkesin eşit olması en büyük etken bu yüzden wasdzone Big Grin

(En son düzenleme: 05-11-2016, Saat: 09:05 Özbay. Düzenleme Nedeni: - )

İsim:Furkan Özbay

Yer:Bursa-İzmir

İstenilen pozisyon: Cs:Go- LoL editör

Kendinizden bahsedebilir misiniz?: İzmir dokuz eylül üniversitesi iktisat bölümü öğrencisiyim ikinci öğretimim ve çoğu derse gitmiyorum geçmesi kolay Smile Asosyal bir tip değilimdir 20 saat aktif olup çalışamam ama Cs:Go maçlarını ve LoL maçlarını takip etmek hoşuma gidiyor. Bu yüzden çok samimi bulduğum wasdzone ailesi için bunu paylaşmaktan keyif alırım.

Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: www.kktr.9919.com (Kristal Kanatlar) adlı web tabanlı oyunda forum modoyun içi yöneticilik (Bırakma sebebim gerekirse özel olarak anlatılabilir.) - www.mahseronline.com (Knight online pvp sunucusu) Ortaklık + Geliştirme + Yöneticilik. (3 ay açık kaldıktan sonra www.homekogame.com/afrodit adlı sunucuyu geliştirmek amaçlı kapanmıştır) ''Poyraz bilişim için Reklam tasarım bölümünde ufak bir zaman harcamışlığımda vardır.'' Örnek reklam: https://www.ko-cuce.net/index.php?threads/mahser-online-sadece-en-iyisini-arayanlara-oezel-beta-7-3-2016-official-11-3-2016.2618733/

Neden sizi seçmeliyiz?: Çünkü ben bu işi yaparken keyif alıcam. İnsanlar keyif aldıkları işi iyi yaparlar Smile

Neden wasdzone?: Vallaha wasdzone öyle wasdzone böyle diye yağ çekmiycem. Bu servere ilk girdiğimde ts de bir aile ortamı olduğunu gördüm. Ardından Mertle tanıştım onunla özel odada yaptığımız sohbetler beni servere daha çok çekmeye başladı. Yeni yöneticileri ufak ufak tanıdıktan sonra olgun ve samimi bir ortam olduğunu gördüm. O zaman burası için birşeyler yapıp bu ailenin bir parçası olmam gerektiğine karar verdim.

YAZILANLARIN HEPSİ OKUNURSA SEVİNİRİM.
İYİ ÇALIŞMALAR.