| servere nolmuş bee |
Reklam/Sponsor
O lanet olası discord'da geçene kadar.Allah belasını versin o decemidir nedir.
O Kadın sesini içimizde hisseder.Erkek sesi ile bune derdik
NE YANİ ? HAYALLERİMİZ SATMADIK YA ZATEN BİR O KALDI
- 4PRO BEY
Olan server'a değil, size. O kadar saçma bir kafanız var ki her şey aynı kalsın hiçbir şey değişmesin istiyorsunuz. Discord geçmek wasdzone'un büyümesi için en büyük adımlardan biridir. İsyan odası yine var sadece siz kullanmıyorsunuz. Gülmek eğlenmek bitmiş değil ya? Siz gülüp eğlenemiyorsunuz. Kurallar aynı kurallar, insanlar farklı. Yeniliğe gitmeyen hiçbir yer önünü göremez. Siz eski arkadaşlarınızla nasılsanız yenilerle de öyle olmayı bekliyorsunuz. İsyan konusunda değişen bir şey yok zaten sadece sunucu da olmam yetiyor
Yani diyeceğim şudur; yapılan değişiklikler ne kadar kötü olursa olsun, kötüyü iyi yapacak yine bizleriz. Düşüncelerinizi etrafa saçıp konuşacağınıza düzeltmek için bir şeyler yapın. Komutta durun ki sevmediğiniz, "yine mi m.slot komutta" sevmediğiniz zamanlar geçirmeyin. İyi forumlar Ek olarak: sunucunun bok gibi olduğunu insanlara aşılamaya çalıştığınız için "TŞK"
amatör bi ts3 açamaz mıyız sizce ??
bence kendimizce geçerli olmayan bir amatörce ts3 açalım derim ?? 4pro ya ilk defa hak verdim bu arada
TeamSpeak ile kendinizi öyle sınırlamışsınız ki o olmadan wasdzone yok sizin için.
Tek bir şey soracağım Lethe, TeamSpeakte bir odaya girmek için tıklıyorsun ve millet geliyor veya arkadaşlarınla bir odaya geçiyorsun da discord odalarına geçemiyor musun? TS isteyen herkes odalar boş diye şikayet ediyor ama odaya girmiyor. Discord sayesinde sunucuların rapor sistemi bile var, neden bu ts sevdası?
Beğenmeyen kişiler gidebilir onca sunucu var. Kimseye kendimizi beğendirmek zorunda değiliz
Yazdığın maddelere baktım da hiçbiri mantıklı gelmedi. Cem Yılmaz' ın dediği gibi bir yerinizden element uydurup kafanıza göre bir şeyler söylüyor, burda konu açıyorsunuz. Anlam veremiyorum. İstediğiniz yerde istediğiniz gibi dc, ts3 açabilirsiniz. Fakat reklam dolayısıyla sunucularımızda gelin buraya diyemezsiniz. Yaptıklarımızı beğenmiyorsanız daha iyisini siz yapın. Buraya muhtaç değilsiniz. Çeşitli arkadaşlarının burdan gitmiş olması buranın kötü olması anlamına gelmez. Burada herkes saatlerce emek verdi. İşini gücünü buraya göre ayarladı ve ayarlamaya devam ediyor. Bunları yazarken o kişilerin hakkını yiyiyorum diye hiç düşünmemen garip. Sonuçta biri kendini rewledi onu yaptı bunu yaptı diye şikayet açabilen bir insansın. Buraya emek veren insanların bu yazdıklarını gördükten sonra senin hakkında ne düşündüğünü bir düşün ve buna göre hareket et. Hayali düşüncelerini burda paylaşmana gerek yok. İyi forumlar...
bu kadar atar neden bilmiyorum ama o eski havayı katabilmek için sadece çözüm üretmeye çalıştım.
rest çekmenin alemi yok ne biz playerız nede ergen biri sadece daha eğlenceli olsun diye o eski wasdzone dostluğu, o eski mslot un namı ve komutcuya saygı ve komutcuyu delirterek eğlenmenin verdiği hazzı almak için çözüm üretiyoruz beğenmediğimizi söylemedik, ts3 geçelim diye ısrar etmedik sadece dostluğumuz pekişsin diye çare ürettik lütfen ya hep ya hiç derken durduk yere insanları harcama hevesinizi bırakın.
O özlediğinizi söyleyip buranın artık daha kötü olduğunu söylediğniiz şeylerin hepsi 10 dakika önce yaklaşık 35 kişiyle sunucuda yaşandı. Bu tarz şeyler hala oluyor.
Eleştiri yapmanın adabı vardır. "AÇIKCASI BOK GİBİ OLMUŞ SW TŞK" yazarsan ona göre cevap alırsın. "Ya şunun yerine şunu mu yapsak acaba" yazarsan ona göre cevap alırsın. Bizim burda kimseyi harcadığımız yok fakat siz böyle davranarak kendi kendinizi harcamaktan başka hiçbir şey yapmıyorsunuz. İki kişi veya 50 kişi arasındaki dostluk pekişsin diye wasdzone bir şey yapamaz. Aranızdaki muhabbettir gelişir gelişmez. Mslot un namı oyuncuların kendi arasında oluşturduğu, düşündüğü bir namdır ve eğer siz bunu kaybettiyseniz wasdzone bir şey yapamaz. Ben yazılan tüm maddelere AirCrack olarak veya relre olarak değil wasdzone olarak cevap vermeye çalışayım. Kendinizi adı wasdzone olan bir kişi yerine koyun ve sizde benimle beraber neler yapabileceğiniz hakkında düşünün. AÇIKCASI BOK GİBİ OLMUŞ SW (Neden?) İsyan atardık eğlenirdik (Şu an isyan yasak mı?) Komik olmayan bir espri yapardık gülmekten yarılırdık (Peki ben wasdzone olarak ne yapabilirim?) Herkes gitti o kaldı o da kalbimde (Peki ben wasdzone olarak ne yapabilirim?) Teamspeak 3 de isyan odasına girer anırırdık (Dc de Jailbreak odaları var. Anırmandan insanlar rahatsız oluyor galiba artık?) Koruma olup trollerdik (Koruma olmak parayla değil ya hala olabilirsin?) Furkan beyin çorabını koklardık (???????????????????) Swallow'un küfürlerini severdik (Küfür oldu olası sunucuda yasaktı. Hala da yasak. ) Relrenin mizahi komutlarını dinlerdik (Hala komut veriyor.) Benim saçma sapan komutlarıma uymayıp beni öldürmeyi seçerdiniz (Sen artık komut vermiyor, veremiyorsan biz ne yapabiliriz?) Kurallar çerçevesinde birbirimizi sinir ederdik (Peki ben wasdzone olarak ne yapabilirim?) Yazı yazarak komut verir (Peki ben wasdzone olarak ne yapabilirim?) İsyan yenilmesi en zor mapte isyan yer (Peki ben wasdzone olarak ne yapabilirim?) İsyan atılan maplerde isyan yemez (Peki ben wasdzone olarak ne yapabilirim?) Aile gibiydik takii (Aile hala var. Kendini aile dışında hissediyorsan senin eksikliğin değil mi? )
Şuan ısrar etmemiş olsan bile discord geçerken yaşanılan şeyleri görmedin, bir insanın dahi ts3 geçelim demesi artık yönetimin sinirlerini zıplatabiliyor. Sunucu da yapılan değişiklikler her zaman sunucunun iyiliği için yapılmıştır ama bunun kötü yanlarını görüp sadece onlara odaklanırsanız durum "ya hep ya hiç" durumuna gelir.
Yorumlara baktımda birisi discordu savunmuş birisi başka bi şey.Ya eski ortamları her insan özler.Ben bile özlerim yani ts3 ya da eski ortamı.Ama eskide kalırsak hiç ilerleyemeyiz.Şuan eminimki wasdzone da ki eski ortam yok bunu biliyoruz eskilerin sohbeti ortamı muhabbeti vardı.Bu dediğim şuan bu sohbet ortam yok demek değil.Yine var ama eskilerin verdiği tad yok.He illa diyorsanız bi toplanalım dc de sohbet edelim eskiler yeniler herkes.Dc de yasak değil toplanabiliriz konuşur yine güler eğleniriz.
İyi oyunlar İyi forumlar. |
| Benzer Konular... | |||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |