| Rüya takımı |
Reklam/Sponsor
rüya takımınında suyunu cıkarmayalım bence özel zamanlarda veya belırlı gunlerde belırlı ınsanlar yapdırsın cunkı cıddend dedıgın gıbı tatsızlıklar olmaya baslıyor +1
ctde olanlarmı sadece bana katılmıyor komutcuyu seviyorum iyi biri ama bilmiyosa yapsın birazdaha öğrensin ben ilk svye geldiğimde bana 8 kere pgag attığınız gibi git spam yapmamayı öğren dediğiniz gibi oda rüya takımı yapmayı öğrensin svye yada plugin gibi birşey eklensin mutly nun dediği gibi
Rüya takımında baslamadan önce dedim ki koruma olan kişi bir yerleri kalkıyor.Herkes katıldı komutcuda zaten free vericez dedi zaten rastgele tarıyor oluyoruz revleyen yok.
Ct deki insanlar sittin sene revlemiyor ya adaletli empati kurarak yapin yada bir bok yapmayın. Sırf freeleri görmek için 2 k kredi attim hakli çıkacağımi bildiğim icin korumada olmadım.%100 haklıydım Özet : Rüya takımı yapılmasını istemiyorum (26-01-2018, Saat: 23:15)awper demiş ki: ctde olanlarmı sadece bana katılmıyor komutcuyu seviyorum iyi biri ama bilmiyosa yapsın birazdaha öğrensin ben ilk svye geldiğimde bana 8 kere pgag attığınız gibi git spam yapmamayı öğren dediğiniz gibi oda rüya takımı yapmayı öğrensin svye yada plugin gibi birşey eklensin mutly nun dediği gibi Alakası yok, kaç tane rüya takımında bulundum/karşısında durdum. Her zaman map'in normal alınan korumalara ek +1 alınır. Buna 4 el is yapamadınız diye çıldırdınız, her zaman yapılan bir şey olmasına rağmen. Normal zamanda dâhi free vakaları oluyor, belinde silahla duran birini bile vurduğumda "free" spam'ı yapıyorsa bu sizin suçunuzdur. Buna rağmen marker da zıplayanlar bile revleniyordu. Siz kafasını karıştırmasanız rüya takımı yapmakta hiçbir şey yok. Normal korumalara ek +1 aldı ve hepsini özel seçti. Normal komutuna devam etti. Boşuna insanlara suç atmayı bırakın. 1 el fazla koruma oynadık o da chatten "6 koruma alacaksın" spamı yüzündendi. Ben 5 dememe rağmen 6 dediğiniz için 6 aldı. Bilmeyen komutçuya saldırmak yerine öğretin, siz de bunları birilerinden öğrendiniz sonuçta.
Rüya takımının yapılmasını istemeyen arkadaşlar rüya takımı yapilirken çıkabilirsiniz biz başta 4-1 ken chatden ağlıyordu herkes yok isyan mapi değil yok korumalar free attiyo yok infaz vermiyo ben kendi adıma free atmadığıma eminim diğer korumalarinda atmadığını düşünüyorum attilarsada free verdiler bu +1 yazanların çoğuda konuyu okumadan +1verenler 200 300 kredi için böyle şeyler yapicaksaniz jailbreak oynamayalım hiç
biz jailbreak oynamayalım demiyoruz hiçkimse zevk almıyor (CT dışında) oynatılıyosa düzgün oynatılsın diyoruz tamam yapın sorun yok tamam jbde oynayalım ama bokunu çıkartmadan doğru düzgün oynayalım
CT alınmadığın için yaptığın o kadar belli ki, doğru düzgün oynatıyordu zaten rüya takımının gerektirdiği ek bir özellik yok. Tek yaptığın korumaları özel seçip +1 alman. İsyan yapamıyorsan bu senin beceriksizliğindir ve bundan dolayı zevk alamıyorsun.
|
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |