| Rüya takımı |
Reklam/Sponsor
başlarda is yapamayınca hepsi ağlıyodu sonra mersa falan filan geldi kendileri gene is yapamıyolardı ama başkaları yapınca chatden 20 kişi ez yazmayı biliyo biz 4 el aldık bi kere ez yazmadık rüya takımınıda ayrıca komutçudan t rica etti
benim yazdığım yoruma laf atıyosan benim yorumuma göre cevaplandır ağla falan ??
Bence de o +1 verenlerin çoğu rüya takımına alınmayan insanlar . Geçen Mersa rüya takımı yaptığında kaybediyorken hak gg , koruma fazla gibi saçma saçma bahaneler üretiyodunuz ama sonra rüya takımı kaybettinde ez win falan diyorsunuz bence bu kadar ağlamayın ct ye alınmadınız için
aynen rüya takımı çıkınca hak gg falan diyodunuz simdi ez winler ezikler havada uçuşuyor ayıp ayıp az saygılı olun
Şimdi arkadaşlar ben bu rüyatakımındaki komutcuydum kimseye yapalım demedim terörist ısrar etti yani siz yaptık ben 5 koruma aldım 6 ya çıkarttınız sonra fazla koruma dediniz abi rüya takımında ne olursa olsun t kazanır zaten eğer ct kazanırsa kıyamet kopar abi düşünsene suan t kazandı bukara konusuldu ct kazansa nolurdu ve ayrıca 2 3 tane rüya takımına denk geldim benım verdiğim akdar free veren yokdu !hpver bile verdim kaç kere isyan yapmayı beceremediniz olum flash sis atın çıldırın diye sizede komut verdimde bi iki kere yaptınız keza mert abi felan geldi kişi sayınız arttı mevzuya uyandınızda kazandınız rüya takımını ben pek bilmiyor olabilirim siz İSYAN yapmayı bilseydiniz abi bunu ben istemedim kimseinn hakkınıda yemedim kredini aldın freeni aldın hp gitti dedin hp verdim en az 30 kere oyun durdurdum sırf aşşada yok hak gg yazıyosunuz diye .benin söylemek istediklerim bu kadar he bidaha yaparmıyım asla yapmam çünki pc başında siz gülerek hak gg felan yazarken ben burda gülmüyorum.(ben tek kişiyim siz 20 30 1 kişiye bu kadar baskı ağırdır tadını kaçırmayın kendim iç.in söylemiyorum genel söylüyorum bunu)
|
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |