Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

wasdzone Yönetici Alımı

Reklam/Sponsor

İsimBig Grinogukan Akpinar
Yer:Istanbul maltepe kucukyali
İstenilen pozisyon: pozisyon varsa destek birimi yoksa sosyal medya editoru
Kendinizden bahsedebilir misiniz?:istanbulda orta kalibre bir unitersitede gemi makinalari isletme muhendisliginde lisans ogrenimi goruyorum kari kiz pesinde kosuyorum okuldan kalan vakitlerimde ondanda artan vakitlerde bilgisayar basinda oyun sosyal medya dizi film 4 lusu arasinda gidip geliyorum hafif kararsiz bi yapim var 10 dakika once begendigim sey ilgi alanimi 10 saniye sonra terk edebiliyor
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: dana oncesinde tum metin2cilerin gectigi bir gforum olan turk mmoda rehber seviyesine gelmistim arkadaslarimin olan cs go serverinin yonetimine yardimci olmustum cokta buyuk seyler yok onunda disinda
Neden sizi seçmeliyiz? davranislarimin aksine kararlarim yapicagim isi etkilemez yani yapicagim sey ne ise onu bitirene kadar sabit fikirle devam ederim fakar objektif kalirim
Neden wasdzone?:neden sorusuna binlerce cevap gelebilir ama en net cevabim burda SIKILMIyorum olabilir

(06-11-2016, Saat: 02:09)fuelaMd demiş ki: İsimBig Grinogukan Akpinar
Yer:Istanbul maltepe kucukyali
İstenilen pozisyon: pozisyon varsa destek birimi yoksa sosyal medya editoru
Kendinizden bahsedebilir misiniz?:istanbulda orta kalibre bir unitersitede gemi makinalari isletme muhendisliginde lisans ogrenimi goruyorum kari kiz pesinde kosuyorum okuldan kalan vakitlerimde ondanda artan vakitlerde bilgisayar basinda oyun sosyal medya dizi film 4 lusu arasinda gidip geliyorum hafif kararsiz bi yapim var 10 dakika once begendigim sey ilgi alanimi 10 saniye sonra terk edebiliyor
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: dana oncesinde tum metin2cilerin gectigi bir gforum olan turk mmoda rehber seviyesine gelmistim arkadaslarimin olan cs go serverinin yonetimine yardimci olmustum cokta buyuk seyler yok onunda disinda
Neden sizi seçmeliyiz? davranislarimin aksine kararlarim yapicagim isi etkilemez yani yapicagim sey ne ise onu bitirene kadar sabit fikirle devam ederim fakar objektif kalirim
Neden wasdzone?:neden sorusuna binlerce cevap gelebilir ama en net cevabim burda SIKILMIyorum olabilir

Keşke açık pozisyonları okusaydın ve öyle başvuru yapsaydın. "destek birimi" ne ihtiyacımız yok. Konuda da yok zaten. "sosyal medya editörü" için Kaptanlık şartı var ki bu yine konuda yazıyor. Ayrıca bu Türkçe ile de zor.

İsim: ferdi
Yer:istanbul
İstenilen pozisyon: csgo editörü
Kendinizden bahsedebilir misiniz?:iyi bir insanım
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: yutupla ilgileniyorum
Neden sizi seçmeliyiz?: forumda konu açmayı seven bir insan olmakla beraber csgo dünyasını da ara sıra takip eden biriyim. boş durmaktansa csgo maçlarını vs paylaşabilirim diye düşünüyorum.
Neden wasdzone?: neden olmasın?

SELAMUN ALEYKÜM ABİ İSMİM TARIK OYUNDAKİ ADIM SUCUK/FROSLAYT

İSTEDĞİM ROL DESTEK BİRİMİ TS 3 TEKİ KİŞİLERİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İSTERİM VE BENDE BİR ÇOK SPRUNLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN BU ROLÜ İSTİYORUM 15 YAŞINDAYIM BİR ÇOK KİŞİ SERVERDE BİR SÜRÜ SORUNLA KARŞILAŞIYOR VE TS DE SORUNLARINI ÇÖZEBİLECEĞİ KİŞİYİ BULAMIYOR BENİ BİLEN BİLİR BEN OKULDAN GELDİĞİM GİBİ TS 3 AÇIYORUM VE HERKESE YARDIM ETMEK İSTİYORUM BELKİ ALINMIYCAM AMA ŞANSIMI DENEMEK İSTEDİM.

İsim: Ayberk

Yaş :15 ( Evet Yaşım Küçük olabilir ama ben Gurur Duyuyorum ) 

Yer :Sakarya / Adapazarı 

İstenilen pozisyon: Yazar 

Kendinizden bahsedebilir misiniz : İnsanlarla iyi geçinen hayata dolu bakan hep gülen birisiyim Sorumluluk sahibiyim yazmayı severim 

Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: 3-4 Aydır Pro/Pub Yönetim Ekibindeyim ve Zevk Olarak Forumda sistem gereksinimleri olsun oyunlar hakkında bilgi olsun birçok yazı yazdım 

Neden sizi seçmeliyiz: Görevleri yapmayı seven birisiyim yazar görevi verirse başarı ile yapacağımı düşünüyorum 

Neden wasdzone: 6-7 bu wasdzone JailBreak serverindeyim ve 440 saat oynamam var hiç bir yerde bu kadar ilgi saygı görmedim Bu yüzden Wasdzone

(En son düzenleme: 20-11-2016, Saat: 22:59 Flexible.)

Emirhan Şahintürk
15
İstanbul-Avrupa
Her türlü pozisyon
Bilgisayarda knight-metin2-silkroad dahil 2006-07'den bu yana bütün oyunları oynayıp denedim , yani hayatım hep bilgisayar oldu hala da öyle sadece sınav haftaları ufak tefek girme sıkıntılarım oluyor.
Daha önce 3 kere league of legends turnuvası düzenledim (kendi sitesinde) , Gameekstra diye tanınan bir şirkette abimin turnuva düzenlemesinde yardımcım oldu bazı bazı reklamlar yaptım.
Kendimi oyun konusunda yaşıtlarımdan daha bilgili oldugumu düşünüyorum , seçmemeniz için hiçbir sebep yok (yaş hariç) Smile
Daha önce jail serverlarında çok bulundum gerek 1.6 gerek csgo aralarında bu kadar iyi muhabbeti olan geyiği olan server bulamadım , bu yüzden Wasdzone !

İsim: Anıl
Yer:Sakarya/Adapazarı
İstenilen pozisyon: YAZAR
Kendinizden bahsedebilir misiniz?: Adım Anıl Beni tanıyan tanır mayıstan beri burdayım wasdzone da çok zaman geçirdim iyi biriyim kendi çapımızda arkdaşarlar tarafından sevilen biriyim
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: daha önce başka bişeyde çalışmadım ama muhasebe bölümümde okuyorum yazma konusunda sıkıntım olmuyor yazarlığıda bu yüzden seçiyorum
Neden sizi seçmeliyiz? GErçekten istiyorum çünkü uzun süredir burdayım kapanana kadar da burda olucam yardım etmek istediğim için istiyorum
Neden wasdzone?: arkadaş önerisiyle burdayım o günden beri çok sevdim bütün vaktimi burda geçiriyorum ortam oluştu kardeş gibi oldum bazı kişilerle wasdzone bana çok şey kazandırdı burda.

Mustafa
17
Manisa/Salihli
Yetki Sorumlusu Yardımcılığı( Atribunun yanı)
İşi biliyorum. Ayrıca pek fazla ilgilenilmiyor slot alım işi ile hergün bakılması gerekli bu yüzden talibim. Ek olarak hızlıca slot yükseltirim.
Beni neden seçmen gerektiğini bilmiyorum. Beni zaten tanıyorsunuz birşey dememe fazla gerek yok diye düşünüyorum. İyi kötü 7 ay geçirdik sizinle ilk sıkıntılarıda gördüm rahatlığıda. Artık Nerede ne yapılacağını biliyorum.

İsim: Kerem Buğra
Yer:Kocaeli/Gebze
İstenilen pozisyon: Cs go editörü
Kendinizden bahsedebilir misiniz?: Çoğunlukla Oyuncu Ama Forum ts 3 vs gibi şeylerlede haşırneşirimdir photshop iyi yaparım arada bir videoda çekebilirim (ama yaşım biraz küçük olduğundan büyüklerce iyi karşılanmıyabiliryor)
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: 11 -13 yaşımda 2 sene boyunca bir serverda modetorlük yaptım insanlarla konuşmayı iletişim kurmayı severim vs.
Neden sizi seçmeliyiz? : Türkçe'yi düzgün kullanabilenbirisiyim.
cs go'ya pekte olmasada hakim olan
cs go'da espor gündemini, turnuvaları ve transferleri takip edip, blog sitesine yazılar yazabilirim.
cs go'da özgün veya alıntı içerik, video, caps üretebilecek. photoshop ve video olayından bahsetmiştim.
Neden wasdzone?: Ortam güzel abilerin olması ve çok çok çok nadirde olsa küfürün olmaması ve insanların cana yakın olması nedeniyle.. WASDZONEABİ <3 sevilmezmi..

(En son düzenleme: 29-11-2016, Saat: 21:29 le joidA ▲.)

İsim:Ali Salcan
Yer:Ankara
İstenilen pozisyon:Grafiker
Kendinizden bahsedebilir misiniz?: Photoshop u yalamış yutmuşum(kendimce), c4d, after effects, vegas pro, camtasia studio, adobe illustrator kullanabiliyorum, biliyorum, bilmediklerimi de araştırıp öğreniyorum. Zevkli geliyor grafik işi hoşuma gidiyor buna zaman ayırması gayet hoş birşey.
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: http://i.hizliresim.com/LZpAM1.gif , http://i.hizliresim.com/yNPDJ7.gif
Neden sizi seçmeliyiz?: Günlük yeterince online olabiliyorum, istekler yapabildiğim kadarıyla benim için görev gibi birşeydir.
Neden wasdzone?: Konuşmayı gerçekten sevdiğim kişiler var, o kişilerle zaman eğlenceli geçiyor ve bağımlı yapıyor bu serverı kendine.