Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

wasdzone Yönetici Alımı

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 01-09-2016, Saat: 23:24 Steven.)

İsim: Mehmet Emin "Steven" Özkürkçüler

Yer: Selçuklu/KONYA

İstenilen pozisyon: CS:GO Editörü

Kendinizden bahsedebilir misiniz?: Yaklaşık 7-8 yaşımdan beri bilgisayarlara karşı ilgim hep ayrı olmuştur. 8 yaşındayken ilk oyunumu oynayıp daha sonra o oyunun dosyalarından 1-2 sini silerek bozmuştum. O zamanlar internetin yavaşlığı ve bilgisayarımın düşük kalitesinden dolayı bilgisayarımın başında geçirdiğim süre boyunca genelde tarayıcı oyunları oynayıp sosyal medya da gezdim. Multiplayer PC oyunları hayatıma "Minecraft" ile 2010 yılının başlangıcında başladım. O zamanlar beta sürümünden çıkıp daha yeni yeni güncellenmeye başlanan Minecraft, bence bir oyuncunun başlangıcı için en güzel seçenekti. Yaklaşık 3 yıllık Minecraft serüvenimde sadece oyunu değil, oyunun sunucu yönetimi sistemini tamamen öğrendim. 2013 yılının Şubat aylarında CS:GO'ya başladım. O zamanlar Steam'in mobil ödeme kabul etmemesi ve TL sistemine geçmemesinden dolayı oyunu kuzenimin hesabından oynuyordum. 8-9 ay boyunca durum böyle devam ettikten sonra kendi hesabıma geçtim. Kendi hesabıma geçmemin yaklaşık 1-2 ay öncesinde CS:GO'nun "Topluluk Sunucusu" sistemiyle tanıştım. O zamanlar şu anki kadar gelişmemiş olan bu sistemde oyuncular oyundaki özelliklerin çeşitliliğinden ve fazlalığından çok oyun moduna odaklı oynuyorlardı. Fakat yaklaşık 1 sene geçtikten sonra oyunu oynayan kişilerin sayısı arttıkça yeni yeni eklentiler, özellikler çıkmaya başladı. Bu süreçte ben de bir sunucuda eklentilerle uğraşmaya başladım. Günümüze kadar olan sürece kadar da kendimi sürekli geliştirdiğime inanıyorum.

Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız:
3 yıl önce topluluk sunucularındaki hayatıma  "Baykuş Gaming" de admin olarak başladım. O günden itibaren sırayla bulunduğum sunucular, oradaki yetkilerim (süreleriyle birlikte) ve kapanma sebepleri şöyle:
  • Mahluklar Fun Sunucusu - Admin (2 Ay) - Kurucusu parayı ödemedi, sunucu kapandı.
  • Pars Fun Sunucusu - Yönetici (15 Gün) - Kurucusu paraları alıp kaçtı.
  • MC-TR Fun Sunucusu (1.Dönem) - Admin (2 Ay) - Kurucuların anlaşmazlıkları sebebiyle kapandı.
  • MC-TR Fun Sunucusu (2.Dönem) - Kurucu (3 Ay) - Sunucuyu 3 ay gül gibi yönetirken asıl sahibinin eski bir ortağı tekrar sunucuya getirmesiyle düzen bozuldu ve tekrar kapandı.
  • Ayyıldız Fun Sunucusu - Üst Düzey Yönetici (5 Ay) - Sunucunun istenilen kişi sayısına ulaşamaması bizim tabirimizle tutmamasından dolayı bir süre kapalı kaldı.
  • MC-TR Fun Sunucusu (3.Dönem) - Sunucu Ortağı (4 Ay) - Sunucudaki diğer yöneticilerin oyunculara olan saygısızlıkları ve sürekli olarak tartışmalarından dolayı sunucudan ayrıldım.
  • Wasdzone Fun Sunucusu - AR GE(3 Ay) - 15.06.2016 20:48 de görevime son verildi.
Neden sizi seçmeliyiz?:  Bu oyuna bu kadar uzun süre oynayıp alıştıktan sonra hayatımın bir yerini dolduruyor. Ve bu kadar uzun süre boyunca CS:GO ile ilgilenmişken ilişiğimin kopmamasını istiyorum. Bu sebeple sürekli olarak güncel haberleri, oyunun yeniliklerini, E-Spor haberlerini, yeni çıkan eklentileri takip ediyorum. Yaklaşık 3 aydır herhangi bir sunucuda çalışmıyorum ve bu sunucuda geçirmiş olduklarım, yaşamış olduklarımdan ötürü şu an bu sunucuda herhangi bir bölümde olmadığım için rahatsız ediyor. Wasdzone benim için tamamen bir dönüm noktası olmuştu. Burada tanıştığım insanlar, burada yaşadığım olaylar, burada verdiğim kararlar benim hayata bakış açımı tamamen değiştirdi. Burada bana abilik yapan, zor zamanlarımda bana destek olan, sürekli muhabbet edip derdimi anlatabildiğim insanlar vardı. Bana değer veren insanlar vardı. İşte bu sebeple burası benim için sadece sunucu değil, benim ikinci ailem oldu. Ve ben aileme her türlü destekte bulunmak istiyorum.

Neden wasdzone?: Bu soruyu sunucunun ilk açıldığı gün kendime sorduğumda "Sadece yardım etmek için buradayım" cevabını veriyordum. Fakat burada geçirdiğim her gün aklımdaki bütün düşünceler değişti. Buradaki aile ortamını 3 yıldır bulunduğum hiçbir sunucuda bulamadım. Wasdzone'daki "yönetim ekibi" sunucuda sadece yöneticilik yapmayı değil bu sunucudaki bütün insanlara elinden geldiğince yardım etmeyi, burada bir kardeşlik ortamı kurmayı, burada bulunan bütün insanları yetkisini gözetmeksizin eşit tutmayı ilke edinen bir ekip. Sizin zor zamanınızda yanınızda olacak, sizin yanlız kalmamanızı sağlayacak insanların olduğu bir yer. Buradan ayrı kaldığım 3 aylık süreçte zor zamanımda yanımda olan insanların değerini anladım. Buradaki dostlarım, abilerim, arkadaşlarım belki de hiçbir yerde bulamayacağım kadar iyi insanlar. Sanal ortamda yıllarını geçirmiş biri olarak son zamanlarda yaşadıklarımın da etkisiyle bu yazıyı okuyanlara söylemek istediğim tek şey var. Buradaki yetkililere gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Rahatlıkla dertlerinizi aktarabilirsiniz. Çünkü buradaki yetkililer sizi sadece bir oyuncu olarak değil sizi bir yakını olarak görür. Ve ben burada yaşamış olduklarımın  o güzel her gün için buradaki dostlarıma tek tek teşekkür ediyorum. İşte bu yüzden burada olmak istiyorum, işte bu yüzden burada çalışmak istiyorum. Bu yüzden wasdzone.

ismim :Ahmet Koçak 15 yaşındayım ıstanbul fatihte oturuyorum wasdzone kuralları yalayıp yutuyorum demiyelim ama öyle gibi bişi Destek Birii Olmak İstiyorum 7-8 Yaşında bilgisayar Başındayım Minecraft Csgo Gmod Gibi Oyun Ları Oynuyorum İnsanlara Yardım Amaçlı İstiyorum Yetkiyi İsterseniz Deneye Bilirsiniz Admin lik ve kaptanlık deneyimde olmustur hatta komuta bile geçtigim oldu yani bi deneyebilirsiniz ::Smile

İsim: Berkay (Kavuncu Amca)
Yer: Kocaeli/Gebze
İstenilen pozisyon: Destek birimi. ( Gerekirse anında kaptanlık alırım :p )
Kendinizden bahsedebilir misiniz?: İstanbulda doğdum büyüdüm. Cocuklugumun ortalarında Gebze gibi lanet bir yere taşındık. 7 Yıldır hayatımı burada sürdürmekteyim. Lise son sınıfım. Kendimden cok baslarının iyiliğini düşünen kimseyi kırmamaya, incitmemeye, üzmemeye özen gösteren bir insanım. Kendimle barışığımdır. Hiç bir şekilde alınmam (Kırıcı hakaret ve ağır küfürler hariç) En değerli varlığım ailemdir...
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız:
Neden sizi seçmeliyiz? İnsanları yardım etmeyi severim, empati kurmayı iyi bilirim. Bu yüzden beni seçmelisiniz ki insanlar memnun kalsın :p ( MY NAME IS EGO, şaka :dd )
Neden wasdzone?: Çünkü herkese eşit davranılıyor, kimse kimseden üstün değil. Abi kardeş ortamı tavan. Bir sorun oluştuğunda herkesin fikri alınıyor ve ortak karara gidiliyor. İnsanın oynarken veya Ts'de konuşurken bile sıkılmadığı bir ortam burası, eee malum gelen yeni kişilerde bırakıp gidemiyorlar :dd

(En son düzenleme: 02-09-2016, Saat: 16:55 Kirito.)

İsim: Ulaş (Kirito)
Yer:Malatya/Paşaköşkü
İstenilen pozisyon: Destek birimi
Kendinizden bahsedebilir misiniz:Malatyada doğdum ve yaşamımı burda sürdürüyorm.Lise son sınıftayım.Çoğu söylenen şeylere darılmam (aşağılamak buna dahil değildir).Kimsenin hakkını yenmesini sevmem , müsaade etmemde.Barışı,adaleti vb. şeyleri seven biriyimdir.Haksız-haklı ayrımı yapmadan ikisinede eşit davranıp konuyu toparlamaya,düzeltmeye odaklı birisiyimdir.
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar,referanslarınız:Çoğu serverlerde yetkili oldum bunlar ;
-TembelKasaba fun server - Server yardımcısı (Sınırsız) - Sunucu sahibinin kendi isteği üzerine kapandı.
-HakkoS fun server - Adminlik (Sınırsız) - Serverin az para kazanması üzerine server sahibi serveri kapattı.
-Ra Gaming - Adminlik (1 Ay) - Server hala açıktır.
-Redeagle Fun server - Server kurucusu - Serveri arkadaşlarımla beraber açmışdık servere yeteri kadar ilgi bulunmadığı için kapattık.
-Wasdzone - (Slotluk) - Wasdzone da slot yetkisi almıştım.
-Wasdzone - (Komutculuk) - Komutcu yetkim vardı.
-Ay Yıldız Fun server - Adminlik (2 Ay ) - Server kurucuları tarafından kapanmıştır.
Neden sizi seçmeliyim: Servere uzun bir süredir giriyorum. Arkadaşarımı çağırdığımda oldu hatta onlar bile yetkili oldu.Serveri uzun (uzun dediğim 1 yıl belki biraz daha fazla) süredir bildiğim için kurallarını da biliyorum.İstediğim pozisyon destek birimi olduğu için uzun süredir serverde olmam görevimi iyi yapacağıma katkı sağlıyor.İnsanlara hoşgörülü , sevgili , saygılı aynı zamanda komik bir şekilde ifade biçimim sayesinde bu pozisyonu seçtim.
Neden Wasdzone?: Çünkü wasdzone da aile ortamı var sevgi , saygı türünde olaylar var. Ben de bu serverde yetkili olmaktan gurur duyarım.

(En son düzenleme: 04-09-2016, Saat: 23:06 miqropz55.)

İsim:burak
YerConfusedamsun
İstenilen pozisyon: sosyal medya editörü - csgo editörü
Kendinizden bahsedebilir misiniz?: adım burak 13 yaşındayım youtube ve edite çok ilgiliyim youtubeda kanalım var csgo montaj ve tasarım ağırlıklı bir kanal bakmak istersen : https://www.youtube.com/channel/UCBT7grxZElC4hleS8ux0Fkg
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: youtube https://www.youtube.com/channel/UCBT7grxZElC4hleS8ux0Fkg
Neden sizi seçmeliyiz? bu konulara ilgili olduğum için ve işimi severek yapıcağımdan emin olduğum için
Neden wasdzone?: sade - gereksiz küfür yok - gerçek aile (diss to ott.)

Bende katılabilir miyim ? TheMechanic

İsmim:Onur
Yer:Ankara
İstenilen posizyon:lol editörü
Kendinizden bahsedebilir misiniz?:Haksızlıga gelmem başkasına dair yapılan haksızlık olsun bana dair yapılan haksızlık olsun sevmem uzun zamandır bilgisayar başındayım ve moba oyunlarına bi ilgim oldu o yüzden League Of Legends.
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız:Bi Stream housede yer aldım League of Legends Hayatımda.Lol üzerine yayınlar yaptım ve büyük ilgi çekti.
Neden sizi seçmeliyiz?:Kendime güveniyorum bu posizyonda.
Neden wasdzone?:Eskiden bu konuşmayı yapsaydım ortam derdim Şuan ortam diye birşeyin kaldıgına inanmıyorum bu server geçmişe bağlı olan bir server ve geçmişin en değerli insanlarının burda yer aldığını düşünüyorum ve onlar için wasdzone.

-Halis Onur
-25
-İzmir/BERGAMA
-ProPublic Serverinde editidörlük(Yöneticilik)
kemdim 11 yaşımdan beri bilgisayarla uğraşıyorum.14 yaşımdan beri çoğu yerde yöneticilik yaptım.Kendim 4-5 ay önce profosyonel bir oyuncuydum.Eşim ile birlikte oyunyoruz.
-Daha önce yaptığım çalışmalar olarak UPG(Upgaming)'de yöneticilik yaptım.Yenilmezler klanında yöneticilik yaptım.
-İnsanlarla uğraşmayı seviyorum.Onların dertlerine koşmayı seven bir insanım.Zaten bazı şeyleri artık atlattık.Örneğin ego veya kendini yüksek görme vs...
-Wasdzone'de farklı birşey gördüm.Çoğu kişinin yapmadığı ilgiyi gördüm.İnsanlarla uğraşmayı aile ortamı kurduğunuzu gördüm.Eksikler muhakkak olucak.Bunları hep birlikte aşmak isterim.

sim: Cem
Yer:istanbul
Kendinizden bahsedebilir misiniz: İzmirde doğdum doğma büyüme izmirliyim son 1 yıldır istanbulda oturuyorum işim gücüm cs go beni az çok tanıyosunuzdur zaten yalan sölemem adeletli olduğumu düşünüyorum
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar,referanslarınız:Nerdeyse cs yi aldığımdan beri wasdzonedayım çoğu şeyi bildiğimi düşünüyorum

Neden sizi seçmeliyim: Serverde çok zaman geçirdim bilgimin yeterli olduğunu düşünüyorum ve servere wasdzone ailesine daha çok yardım etmek istiyorum

(22-09-2016, Saat: 22:13)HoK demiş ki: -Halis Onur
-25
-İzmir/BERGAMA
-ProPublic Serverinde editidörlük(Yöneticilik)
kemdim 11 yaşımdan beri bilgisayarla uğraşıyorum.14 yaşımdan beri çoğu yerde yöneticilik yaptım.Kendim 4-5 ay önce profosyonel bir oyuncuydum.Eşim ile birlikte oyunyoruz.
-Daha önce yaptığım çalışmalar olarak UPG(Upgaming)'de yöneticilik yaptım.Yenilmezler klanında yöneticilik yaptım.
-İnsanlarla uğraşmayı seviyorum.Onların dertlerine koşmayı seven bir insanım.Zaten bazı şeyleri artık atlattık.Örneğin ego veya kendini yüksek görme vs...
-Wasdzone'de farklı birşey gördüm.Çoğu kişinin yapmadığı ilgiyi gördüm.İnsanlarla uğraşmayı aile ortamı kurduğunuzu gördüm.Eksikler muhakkak olucak.Bunları hep birlikte aşmak isterim.

Ts3 adresimize bekliyorum. ts3.wasdzone.com
(23-09-2016, Saat: 05:42)KobrasyaS demiş ki: sim: Cem
Yer:istanbul
Kendinizden bahsedebilir misiniz: İzmirde doğdum doğma büyüme izmirliyim son 1 yıldır istanbulda oturuyorum işim gücüm cs go beni az çok tanıyosunuzdur zaten yalan sölemem adeletli olduğumu düşünüyorum
Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar,referanslarınız:Nerdeyse cs yi aldığımdan beri wasdzonedayım çoğu şeyi bildiğimi düşünüyorum

Neden sizi seçmeliyim: Serverde çok zaman geçirdim bilgimin yeterli olduğunu düşünüyorum ve servere wasdzone ailesine daha çok yardım etmek istiyorum

Destek birimi için malesef Kaptanlık şartı mevcut.