| Anket: wasdzone CS:GO ProPub sunucusu açılsın mı? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Evet, açılsın. | 32 | 66.67% | |
| Hayır, gerek yok. | 16 | 33.33% | |
| Toplam | 48 oylar | 100% | |
| * Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
| wasdzone CS:GO ProPub sunucusu açılsın mı? |
Reklam/Sponsor
(09-02-2019, Saat: 20:36)PatikliPenguen demiş ki:(09-02-2019, Saat: 20:29)Flexible demiş ki: Zaten 2. yazdık bilader ama sondan ^^ Pro sizden önce var oldu, krallığını onuruyla sürdürdü ve her krallığın sonu gibi çöktü. Arena da o çökerken adam toplamaya çalışıyordu işte
ya bence pro/pub gayet iyiydi düzgün bir şekilde yönetilirse hem çok oyuncu alıyodu arada sohbet muhabbet güzel oluyodu giriyodum ama sonradan işler yolundan çıktı bence bence arenadan daha iyi
dzüenli olarak bakımını yapacaksanız açmaya değer,
uzun süredir kapanıp açılıyor. (08-02-2019, Saat: 18:02)relre demiş ki: JB > Bhop > AWP > Pro = MG > Arena > Surf Bu şey sanırım, CS'ye başlayan birinin zaman geçtikçe geçirdiği evrim aşamaları Yani ilk JB oynuyor, yaş 10. Büyüdükçe 12 de falan Bhop yapabilmeye başlıyor onu oynuyor. Sonra zıpla zıpla nereye kadar, çocukmuşum diyor 14'te AWP'ye giriyor, hem eğlenceli hem adam vurmalı diye Sonra 16'da pro oyuncuları izliyor, ulan AWP neymiş saçma bir mod, proyum ben diyip rekabetçi çakması moda başlıyor, ama bu mod çok ciddi olduğundan eğlencelik olarak arada MG'ye giriyor, çünkü hem Bhop hem de vurmalı taktik içeriyor Sonra 18 olunca, ben artık yetişkinim, aim kasarım, kasmayana laf atarım, rush yapana küfrederim diyip arenaya başlıyor. En son üzerinden ergenliğini atınca hem zevkine hem de düz rekabetçi öncesi bilek ısındırmak için Surf'e giriyor, muhabbet de sarınca artık başka bir moda ihtiyaç duymuyor. Bence okan çok güzel özetlemiş mesajıyla
Surfte yetişkinler mi var? Bana denk gelmemiş sanırım çünkü akşam sabah farketmeksizin çocuklar mik basıyor her girdiğimde. Surf yapmayı öğrenebilirsem belki daha fazla sarar sunucu...
|
| Benzer Konular... | |||||
|
19-08-2021, Saat: 06:43
Son Mesaj: XRumerTest |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |