Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Komutçu Hakları

Reklam/Sponsor

Bu hafta toplantıya gelemediğim için konuşuldumu bilmiyorum.
Bence komutçulara yetki artışı gerekli. Kaptan olmadığı zaman bazı oyunlar oynatılamıyor , oynatılsa bile 'hak gg' spam'ı geldiğinden komutçu özellikle koruma oyunu ise korumayı almayıp kredi veriyor. Benim gözlemlediğim bu yani
Alıntı

Bazı yetki düzenlemeleri gelmesi gerekir tarafımca. En önemlisi bring ve tdondur.

Gözüme carpanlar bunlar Godlu oyun oynatacagımız zaman Komutcu Tdondur ile oyuna herkezi cektiğinde kaptanlar donmuyor bring etkilenmiyor.
Bütün sw kaptanları goto atıp kendilerini dondurmasını bekliyoruz.

Madem komutcu komut esnasında en yetkili kişi herkeze yetkisi yetmesi gerekiyor. Orantısız gibi olmuş. Şöyle bi durum daha var; İyi hoş diyoruzda adamlar para verip bu kaptanlığı alıyor bırakında dokunulmaz olsunlar demek ayrı bir olay.

Kendi görüşümdür.
Alıntı

(11-01-2017, Saat: 01:12)ExTRaa demiş ki: Bazı yetki düzenlemeleri gelmesi gerekir tarafımca. En önemlisi bring ve tdondur.

Gözüme carpanlar bunlar Godlu oyun oynatacagımız zaman Komutcu Tdondur ile oyuna herkezi cektiğinde kaptanlar donmuyor bring etkilenmiyor.
Bütün sw kaptanları goto atıp kendilerini dondurmasını bekliyoruz.

Madem komutcu  komut esnasında en yetkili kişi herkeze yetkisi yetmesi gerekiyor. Orantısız gibi olmuş. Şöyle bi durum daha var; İyi hoş diyoruzda adamlar para verip bu kaptanlığı alıyor bırakında dokunulmaz olsunlar demek ayrı bir olay.

Kendi görüşümdür.
Tdondur Z yetkisine bile don atabiliyor. Komutçuluk zaten adminlik ile eş seviyede, daha fazla komut gelirse Kaptanlık diye birşey kalmaz.
Alıntı

(En son düzenleme: 11-01-2017, Saat: 01:29 Flexible.)

Görüşüne +1 , Kavuncu haklısın fakat özellikle kaptan biri gereksiz yere oyalanmasından dolayı sıkıntı olabiliyor.
Alıntı

O zaman ya kaptan hızlı olucak ya da komutcu T'leri çekmek için kaptandan yardım isteyecek böylece iki iki iş yapılmayacak
Alıntı

Arkadaslar Kaptanlarimiz Yeterince Takip Ediyor Oyunu Bence Yetkiler Tam .
Alıntı

Şimdi okan abi gelip para verip sizde kaptanlik alin sizde sw yi bekletin diyip
Konu kilit. Diyecek Big Grin
Alıntı

Gelmez. Hatta komutcuların yetkilerini düşürelim. Bring komutu gereksiz. Madem adam komutcu, oyuna kendi götürebilme kabiliyeti olması gerek kardeşim!!!! Ahahaha Big Grin
Alıntı

Relre kredi kasmak için konu atlarina yorum yapmaktan 1.000 kredi ceza.
Konu Kilit.
Alıntı

komutçuların yetkileri yetersiz değil. çare kaptanlık. ben gayet memnunum yetkilerden .
Alıntı