| WasdzoneCraft SERVER AÇILDI :) |
Reklam/Sponsor
Herkeze öncellikle SelamünAleyküm
Minecraft serveri kafama göre açmadım Okan abi ile konuştuk felan anlaştık tamam dedi ve bende serveri açmaya karar verdim ve açtım +15 veya +20 IronVIP Çekiliş Olucaktır. -Alımlar şuanda Sadece Rehber olucak ve Yetkililer Tarafından Seçilcek -Vip Özelliklerinden bahsetmek isterdim ama biraz siz merak edin ve oyunda /viplbilgi Yazarak vip bilgi ulaşabilirsiniz. -Serverde Rütbe Sistemi var. -Arsalarda /fly kullanama bilme özelliğiniz bulunmakta. -Serverde Edit olsun diyen var ama biz sadece EDİT Kazma Yapmaya Karar verdik ve Bunu Bir ücret Karşılığı satıcaz. -Server Kolay ve zor durumu : Ne kolay ne Zor diyebilirim tam ortasını bulduk ![]() -Event Saatleri : Daha belirlenmedi ama yakında eklenecek -Serverip : wasdzonecraft.batihost.com -Sürüm : 1.7.X / 1.8.X Desteklemektedir. -Herkez Girebilir ![]() -------------------------------------------------------------------------------------- Serverde Emeği geçen Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim ![]() Ferdi Telci, Cem Akter <3 -----------------------------------------------------------------------------
hayırlı olsunn
güzel oldu da skyblock, hungergames tarzı şeyler varmı acaba?
|
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |

güzel oldu da skyblock, hungergames tarzı şeyler varmı acaba?