Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Kfr etme krdşm

Reklam/Sponsor

kardeşim inan bende istemezdim atmak fakat kaptansın be utan azıcık

Eklenti Dosyaları Tırnak(lar)

Alıntı

(03-02-2017, Saat: 01:06)Negro 3 Patas demiş ki: kardeşim inan bende istemezdim atmak fakat kaptansın be utan azıcık

Zaten p gag atmışım  o gagın açıldıgında bile kendini tekrar gagla diye uyarıda bulunmuşum  bir kere gagsız görürsem banlarım demişim sen bunu buraya atarak ne yapmak istiyosun yetkisinimi aldırmak istiyosun kredi cezasımı yoksa direk p silencemi anlamadım  zaten yaptıgının cezasını cekmiş cezası cekilmişse neden daha foruma atıyosunki BAKIN FORUMA CEZA ÇEKİLMEMİŞSE ŞİKAYET EDİN CEZASINI CEKMİŞ ZATEN DAHA NEYİNİ ŞİKAYET EDİYOSUNUZ CİDDEN ANLAMIYORUM
Alıntı

kaptan iken 1 kere bile küfür etmedim bu adamın ayrıcalığı ney ?? bi pgag la kalmamalı diye düşünüyorum
Alıntı

(03-02-2017, Saat: 03:11)Negro 3 Patas demiş ki: kaptan iken 1 kere bile küfür etmedim bu adamın ayrıcalığı ney ?? bi pgag la kalmamalı diye düşünüyorum

KAPTAN İKEN 1 KERE KÜFÜR ETMEMİŞ TEBRİK EDİYORUZ ZATEN EDEMEZSİN ETTİĞİN AN  KÜFÜRE BAĞLI GAG VEYA P GAG YERSİN BU ADAMIN M SLOTTAN SLOTTAN VE PLAYERDEN AYRICALIGI OLMADIGI İCİN P GAG ATILDI ZATEN    KÜFÜRE P GAG ATILIR HE AMA SEN BU ADAMA TAKTIYSAN  YETKİSİNİ ALDIRMAK İSTERSİN O AYRI BİŞEY
Alıntı

Konu yanlış bölüme açılmış.
Alıntı

(En son düzenleme: 03-02-2017, Saat: 14:26 Whiplash.)

pgag atarsın biter neyini uzatıyosun ?
Alıntı

(03-02-2017, Saat: 13:09)PrinceofKnights demiş ki: Konu yanlış bölüme açılmış.

ferdinin derdine bak ya Big GrinA:ASD:ADS
Alıntı

Yanlız Bu Arkadaş Oyuna Girice pgag lı ama sonradan kendi açıyor ben arkladşı uyardım sorun yok bence
Alıntı

(En son düzenleme: 03-02-2017, Saat: 15:27 Negro 3 Patas.)

(03-02-2017, Saat: 04:21)TEKSENTR3 demiş ki:
(03-02-2017, Saat: 03:11)Negro 3 Patas demiş ki: kaptan iken 1 kere bile küfür etmedim bu adamın ayrıcalığı ney ?? bi pgag la kalmamalı diye düşünüyorum

KAPTAN İKEN 1 KERE KÜFÜR ETMEMİŞ TEBRİK EDİYORUZ ZATEN EDEMEZSİN ETTİĞİN AN  KÜFÜRE BAĞLI GAG VEYA P GAG YERSİN BU ADAMIN M SLOTTAN SLOTTAN VE PLAYERDEN AYRICALIGI OLMADIGI İCİN P GAG ATILDI ZATEN    KÜFÜRE P GAG ATILIR HE AMA SEN BU ADAMA TAKTIYSAN  YETKİSİNİ ALDIRMAK İSTERSİN O AYRI BİŞEY

evet yetkisini aldırmak için çocuğa taktım sorun mu var ? varsa söyle sanada takabiliriz

Alıntı

(En son düzenleme: 03-02-2017, Saat: 18:08 TEKSENTR3.)

(03-02-2017, Saat: 15:23)Negro 3 Patas demiş ki:
(03-02-2017, Saat: 04:21)TEKSENTR3 demiş ki: KAPTAN İKEN 1 KERE KÜFÜR ETMEMİŞ TEBRİK EDİYORUZ ZATEN EDEMEZSİN ETTİĞİN AN  KÜFÜRE BAĞLI GAG VEYA P GAG YERSİN BU ADAMIN M SLOTTAN SLOTTAN VE PLAYERDEN AYRICALIGI OLMADIGI İCİN P GAG ATILDI ZATEN    KÜFÜRE P GAG ATILIR HE AMA SEN BU ADAMA TAKTIYSAN  YETKİSİNİ ALDIRMAK İSTERSİN O AYRI BİŞEY

evet yetkisini aldırmak için çocuğa taktım sorun mu var ? varsa söyle sanada takabiliriz

EVET SORUN VAR KARDEŞİM ÇOCUK ZATEN CEZASINI ALMIŞ VE SEN SADECE ÇOCUĞA TAKTIN DİYE  KAPTANLIĞININ ALINMASI İSTİYOSUN GÜZEL KAFA  VE LÜTFEN BANADA TAK
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi