| Kfr etme krdşm |
Reklam/Sponsor
(03-02-2017, Saat: 01:06)Negro 3 Patas demiş ki: kardeşim inan bende istemezdim atmak fakat kaptansın be utan azıcık Zaten p gag atmışım o gagın açıldıgında bile kendini tekrar gagla diye uyarıda bulunmuşum bir kere gagsız görürsem banlarım demişim sen bunu buraya atarak ne yapmak istiyosun yetkisinimi aldırmak istiyosun kredi cezasımı yoksa direk p silencemi anlamadım zaten yaptıgının cezasını cekmiş cezası cekilmişse neden daha foruma atıyosunki BAKIN FORUMA CEZA ÇEKİLMEMİŞSE ŞİKAYET EDİN CEZASINI CEKMİŞ ZATEN DAHA NEYİNİ ŞİKAYET EDİYOSUNUZ CİDDEN ANLAMIYORUM
kaptan iken 1 kere bile küfür etmedim bu adamın ayrıcalığı ney ?? bi pgag la kalmamalı diye düşünüyorum
(03-02-2017, Saat: 03:11)Negro 3 Patas demiş ki: kaptan iken 1 kere bile küfür etmedim bu adamın ayrıcalığı ney ?? bi pgag la kalmamalı diye düşünüyorum KAPTAN İKEN 1 KERE KÜFÜR ETMEMİŞ TEBRİK EDİYORUZ ZATEN EDEMEZSİN ETTİĞİN AN KÜFÜRE BAĞLI GAG VEYA P GAG YERSİN BU ADAMIN M SLOTTAN SLOTTAN VE PLAYERDEN AYRICALIGI OLMADIGI İCİN P GAG ATILDI ZATEN KÜFÜRE P GAG ATILIR HE AMA SEN BU ADAMA TAKTIYSAN YETKİSİNİ ALDIRMAK İSTERSİN O AYRI BİŞEY
Yanlız Bu Arkadaş Oyuna Girice pgag lı ama sonradan kendi açıyor ben arkladşı uyardım sorun yok bence
(03-02-2017, Saat: 04:21)TEKSENTR3 demiş ki:(03-02-2017, Saat: 03:11)Negro 3 Patas demiş ki: kaptan iken 1 kere bile küfür etmedim bu adamın ayrıcalığı ney ?? bi pgag la kalmamalı diye düşünüyorum evet yetkisini aldırmak için çocuğa taktım sorun mu var ? varsa söyle sanada takabiliriz (03-02-2017, Saat: 15:23)Negro 3 Patas demiş ki:(03-02-2017, Saat: 04:21)TEKSENTR3 demiş ki: KAPTAN İKEN 1 KERE KÜFÜR ETMEMİŞ TEBRİK EDİYORUZ ZATEN EDEMEZSİN ETTİĞİN AN KÜFÜRE BAĞLI GAG VEYA P GAG YERSİN BU ADAMIN M SLOTTAN SLOTTAN VE PLAYERDEN AYRICALIGI OLMADIGI İCİN P GAG ATILDI ZATEN KÜFÜRE P GAG ATILIR HE AMA SEN BU ADAMA TAKTIYSAN YETKİSİNİ ALDIRMAK İSTERSİN O AYRI BİŞEY EVET SORUN VAR KARDEŞİM ÇOCUK ZATEN CEZASINI ALMIŞ VE SEN SADECE ÇOCUĞA TAKTIN DİYE KAPTANLIĞININ ALINMASI İSTİYOSUN GÜZEL KAFA VE LÜTFEN BANADA TAK |
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |

A:ASD:ADS