| Komutculuk |
Reklam/Sponsor
Server de Komutçu olmasına rağmen komuta geçmeyip 14 15 yaşındakileri komuta alınması çok saçma niye komutçu tagı o zaman +18 ?
http://i.hizliresim.com/9gkAVo.png http://i.hizliresim.com/NlMN5Q.png
Her insan her an müsait olamayabilir değil mi? Farkettiysen zaten 1-2 komut sonra cs den çıktım. Başka derdin veya sorun varsa sorabilirsin
Kardeşim Sen Melisa komuta geçtiğinde ordaydın evet ve farkındaysan komutçulardan sadece 1 adet vardı oda Kavuncu oda müsait olmadığını söyledi sonrada çıktı.
Ve Komutçu olmayıncada Melisa 01 yazdı komuta geçti Orda Bende Yazabilirdim Komutçu Olmadığı sürece herşekilde Geçebilir Yani Bende Geçerim 11 Yaşındaki Çocukda geçer geçer yani Orda Komutçu Falan yok Herşekilde Mslot player geçebilir Seni Daha Önce Benim Komutumda gördüm Benim Yaşım 15 Bana niye laf atmadın hiç niye böyle birşey yapmadın yani ?
Düzgün Komut verdiğin için dememişimdir ilk kieyras diye bir kişi geçti tam komut vermiyor ve geçiyor o kadar kişi varken ?
2. melisa sesi tam gelmiyor zaten ağzını yayarak konusuyor. BU ARADA KONU KİLİT TEŞEKKÜRLER.
Merhaba, herkesden bir ricam var. Sunucumuza yeni katılmış insanlara lütfen daha toleranslı davranalım. Her insana şikayet gelir her insanın da bir hatası olur. Burda önenli olan biz bir aileysek bu aile içi huzuru sağlayabilmek. Bunun için herkes daha ılımlı davranırsa sevinirim.
Konuya gelecek olursak komutçu taglı arkadaşlarımız her an müsait olamayabiliyor veya kötü bir gün geçirmiş oluyor ve komut veremeyecek durumda olabiliyor. İnsanlara da çıkıp vereceksin ulen diyemiyoruz doğal olarak. Bu nedenle böyle bir durum yaşanmış. Yaş konusunda önceliğimiz tabiki +18 komutçu olması fakat bunu da her zaman bulamayabiliyoruz. Yaşanan kötü olaydan dolayı üzgünüm. İyi oyunlar...
Bak güzel kardeşim sana harika birşey söylicem.
Madem bu kadar çok biliyorsun komutçu tagi al da sen geç
öncelikle iyi günler server da sanırım yenisini böyle şikayet çok normal ama komutcularımız sürekli müsait olamıyorlar o yüzden normal player yada admin slotlardan almak zorunda kalıyoruz sizinde bu duruma alışacağınıza inanıyorum
iyi forumlar |
| Benzer Konular... | |||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |