Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

wasdzone 1 Yılı Geride Bıraktık :/

Reklam/Sponsor

1 yıl içinde hep beraber bolca vakitler geçirdik. İyisiyle kötüsüyle güzel insanlar tanıdım. Öz abim olmasa da bana öz abimmiş gibi davranan ve öz kardeşimle aynı değerde tuttuğum güzel yürekli insanlar kazandım. İlk başta sadece trollemek amaçlı girdiğim Wasdzone'a bağımlı oldum, kopamadım. Umarım bu böyle daha senelerce devam eder ve biz yine hep beraber oluruz. Bu vakite kadar burada olan herkese teşekkür ederim. Gün geçtikçe büyüyen bir AİLEYİZ ♥
Alıntı

game tracker sıfırlanmasa iyiydi neyse idare edicem artık Big Grin
Alıntı

ya cidden ellerine sağlık muhteşem bir video nice senelere wasdzone ♥

buradan eskilere yenilelere selam olsun Big Grin iyi vakit geçirmeniz dileğiyle arkadaşlar Big Grin herkese iyi forumlar iyi oyunlar

hepiniz cansınız
Alıntı

Artık gametracker'de ben olmayabilirm fazla girmiorum ama her daim
I L♥VE YOU WASDZONE..
Alıntı

Bugün en duygu dolu günlerimden biriydi nedebse farkında olmadan bu aile bağlanmışım çok fazla hele orda kendi ismimi görünce ayrı bi gururlandım teşekkür ederim WASDZONE ailesi insanlığı paylaştığınız için sağolun
Alıntı

1 Yıl içinde en az 30 kişi kavuncunun icloud hesabından ts3 indirdi yılı iyi kapattı
Alıntı

(04-03-2017, Saat: 13:34)BANATOR demiş ki: 1 Yıl içinde en az 30 kişi kavuncunun icloud hesabından ts3 indirdi yılı iyi kapattı

Tespit gibi tespit Big GrinDDd
Alıntı

bir yıldır burada değilim ama şu ana kadar gördüğüm en sıcak kanlı en samimi aile allah devamımızı erdirsin inşalaah
Alıntı

Ana bende varım la qwewqewq Trafalgar Law
Alıntı