Yetkililerin kendini kicklemesi |
Reklam/Sponsor
Yetkili arkadaşlar neden kendini kickleyerek oyundan çıkış yapıyor anlamıyorum. Kural ihlali dışında gereksiz olandan bahsediyorum. Millete iyi geceler mesajını yaz sonra quit at zor değil. İlla "!kick @me haydi iyi geceler ben çıktım allaha emanet." Yazmanıza gerek yok.
Hadi bu yine iyi niyetle yapılmış bir şey bazen bi yetkili arkadaş komuttaki kişiyle tartışma yaşıyor sonrasında "!kick @me bb !kick @me off sıkıldım" Gibisinden şeyler yazıyor bu da oyun içindeki oyuncuların motivasyonunu komut veren arkadaşın moralini bozuyor. Birde bunu tekrarlamanız gelip 1-2 yazmanız sinir bozucu oluyor. Bence bu gereksiz yetkidir ban hakkediyor yapmayın relre beyin toplantıda yetkilileri uyarmasını istiyorum iyi geceler (:
Kick yetkisi bence komutcular için gereksiz bir yetki relre bey benim fikrimce komutculardan kick yetkisi kalkmalı İyi forumlar ...
Oyunda sürekli kaptan olamıyor , saçma sapan birşey yapan adam veya gereksiz yetki kullanan adam en azından kick yemeli.
Oyundan çıkarken genellikle kendimi kickleyerek çıkıyorum ama hiç birinde millete trip atarak çıkmadım. Sebebi de bilgisayarımın fazla kötü olmasından dolayı ESC tuşuna basıp oyundan çıkmaya çalışmak baya zorlu bir işlem oluyor benim için. Ama böyle düşündüğünüzü öğrendiğim iyi oldu madem öyle bundan sonra "!kick @me iyi geceler" yok
![]() |