slot 5 olmasına rağmen bring kullanması |
Reklam/Sponsor
Aşağıdaki screenshotda göründüğü gibi de bring komutunun yasak olmasına rağmen NOHUT adlı arkadaşın bunu kullanması :/
[Resim: 69qGAk.png]
Bir yere sıkıştı Diyelim ki godlu oyun bu ? Bence t ye zarar olmadığı sürece kullanabilir (gereksiz değilse)
sayelerinde bende iyi niyet diye bişey kalmadı
Ben bring komutunun hertürlü yasak olduğunu biliyorum ve sıkıştığım halde bring atmam durumunda Eski Kom Lider Yard Wasterin benim m slotumu slot 3 e düşürmüştü
Godlu oyunlarda slotların yetki kullanması serbest ( sadece kendine ) respawn bring goto gibi yetkiler komutçuyu rahatsız etmedikçe kullanabilir bring olayına gelirsek adam buga düşmüştür bring @me yapmıştır bring goto FF öncesi yasaktır Godlu oyunda CT'de olan biri bu yetkileri kullanabilir.
Not: Gereksiz Konu
Buna sen karar veremezsin YÜCE TEKSEN (ahahahaha) ben her türlü yasak olduğunu biliyorum godlu oyun godsuz oyun diye bişey yok
Bu serverde bu kadar zaman geçirmiş kişisin ve hala kuralları yanlış biliyosan benim yapabileceğim bir şey yok yakın zamanda kuralları okumanı ve tekrarlamanı rica ediyorum. Ve madem godlu godsuz oyunda ''Bring'' komutu yasak o zaman neden bu yetkiyi veriyolar direk alsınlar ve kimse kullanmasın yaptığın mantık çok yanlış yine diyorum adam CT'dir ve buga düşmüştür çıkamıyodur godlu oyundur ve yetki kullanır bunda sıkıntı yok.
gençler bahsi geçen oyun deagle sustum idi havada kalanlar kalmaya devam etsin dedi komutçu kendini yere indirmek için de yapmış olabılıryani komutcunun dediğinin tersını yapmıs yaani ceza gerek
iyi forumlar
Kuralları senden iyi biliyorum ve diyorumki sadece saklanbaçda bring kullanılabilir o da aramak için yetkiyi neden verdiklerinin hakkında hiçbir fikrim yok dediğin doğru ama göz ardı ediliyor bende göz ardı edilmemesi için foruma atıyorum zaten
Bundan 1 hafta önce bir m slot arkadaş bring attı diye ban yemişti ve adam chatten -abi sadece ff den önce yasak değilmi bring O anda komutçu olup yönetimden olan o kişi de +Bring komutu her türlü yasaktır (12-03-2017, Saat: 15:46)zined19 demiş ki: gençler bahsi geçen oyun deagle sustum idi havada kalanlar kalmaya devam etsin dedi komutçu kendini yere indirmek için de yapmış olabılıryani komutcunun dediğinin tersını yapmıs yaani ceza gerek Bunu yapan kişi komutçu değil kusura bakma ama konuştuğun türkçeden bişey anlaşılmıyor
Siz ciddi olamazsınız ya size şuan sadece gülüyorum adam diyo deagle sustum oynatıyomuş havada kalmış falan SS' e bakıp konuşun yazın ADAM CT SİİİİTİİİİ ve bu oyunu komutçu CT'ye oynatıyosa onu tebrik ederim bu neyin kafası anlamış değilim n*wler konulara atlamazsa sevinirim
(12-03-2017, Saat: 15:51)Whiplash demiş ki: Kuralları senden iyi biliyorum ve diyorumki sadece saklanbaçda bring kullanılabilir o da aramak için yetkiyi neden verdiklerinin hakkında hiçbir fikrim yok dediğin doğru ama göz ardı ediliyor bende göz ardı edilmemesi için foruma atıyorum zaten Hangi yöneticiyse onun kafasınıda yaşamak istiyorum heralde adam banlamak istemiş bakın şunu diyorum godlu oyunda T çatır çutur bring kullansın olayı değil adam CT'dedir ve sıkışmıştır oyunun bitmesini mi ? beklesin kardeşim adam bring atmış ne var bunda anlamış değilim
abowwww ben direk mevzuya daldım ya la...
hiç ct mi değil mi dikkat etmeden... Özürlerimi diliyor. n*wliğime vermemizi rica ediyor, iyi forumlar diliyorum. |