wasdzone İçerik Editörü Alımı |
Reklam/Sponsor
İsim: Serkan Kahraman
Yaş: 15 Yer: Antalya Yazı yazabileceğiniz oyunlar: League Of Legends Kendinizden bahsedebilir misiniz?: yeri gelir sinirli yeri gelir sakin sevecen tavırlıyım Lol oynamayı severim hergün girerim ve indirimlere bakarım ha sevdiğime karşı verici sevmediğime karşı alıcıyım donunu bile alırım benden bukadar Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: ![]() ![]()
İsim: Deniz Umut Aypek
Yaş: 14 Yer: Ankara/Çankaya Yazı yazabileceğiniz oyunlar: CS:GO, ETS2 Kendinizden bahsedebilir misiniz?: Bilgisayar başında saatlerini geçirmiş, Türkçe'si sağlam, Genellikle aktif olan pek çok şeyden zevk alan biriyim. Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: Aslında MineCraft'da LionMC diye bir sunucuda Senior.Mod olarak Başladım, Ondan öncesine kadar da o Sunucuya Katılmak için, Düzgün Türkçeyi konuşmaya çalıştım ve yaptım, Yazım Noktalama tarzı şeyleri öğrendim ve Arkadaşlarımın Websitelerinin yazılarını daha kaliteli yapabilmek için çalışıyordum Ve Bıraktım. Ve 4 Gün Önce 18.8.2017 tarihinde wasdzone ile tanıştım ve buradayım..
İsim: Ahmet Sari
Yaş: 14 Yer: İstanbul Yazı yazabileceğiniz oyunlar: CS:GO , League Of Legends , PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) Kendinizden bahsedebilir misiniz?: Bilgisayar başında saatlerce,günlerce,haftalarca oturan asosyal biriyim. çabuk sinirlenirim ve aceleciyimdir. daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız : Malesef yok.
İsim: Berkin Cengiz
Yaş: 17 Yer: İstanbul Yazı yazabileceğiniz oyunlar:Yeni çıkan oyunlar, oyunlar hakkında yapılan değişiklikler, LOL, CSGO, DOTA ,R6 gibi oyunlar hakkında yazılar. Daha önce yapmış olduğunuz çalışmalar, referanslarınız: Yok. Kendinizden bahsedebilir misiniz?:Tanıyorsunuz bahsetmeme gerek yok bence. (21-05-2017, Saat: 21:32)Ateistİmam demiş ki: İsim: Berkin Cengiz yaş 19 mu hahahaahah (28-04-2018, Saat: 20:46)Ateistİmam demiş ki: İsim: Berkin Cengiz reis zaman ilerledikçe küçülüyor glb |