Bilene 2k Kredi GeLLLLLLLLLLL |
Reklam/Sponsor
siz fakirler yeri geldi steamdan eklediniz mesaj attınız yeri geldi ts den yazdınız yeri geldi oyundan yazdınız yeri geldi instagramdan tüm fotograflarımı beğenip kredi istediniz ve ben tükendim yeni bir olay başlatıyorum soru soruyorum bilene kredi veriyoruz gel baba gel
1 dal kısa parlamet sigarasında kaç adet çizgi vardır !!!!!!!!!!!!!!!!kaneki arkadaşımız 51 diyerek 2k kredi kazanmıştır katılan arkadaşlara teşekkür ederiz !!!!! özbay kardeşimizin 2. olmasına karşın üstün azmi nedeni ile jüri özel ödülünü almıştır : 2. sayfada bakabilirsiniz !!!UYARI!!! SİGARA İÇMEK KAN AKIŞINI YAVAŞLATIR VE CİNSEL İKTİDARSIZLIĞA NEDEN OLUR [Resim: 37EAR9.jpg]
(01-04-2017, Saat: 23:53)Cpt.VeXoR demiş ki: siz fakirler yeri geldi steamdan eklediniz mesaj attınız yeri geldi ts den yazdınız yeri geldi oyundan yazdınız yeri geldi instagramdan tüm fotograflarımı beğenip kredi istediniz ve ben tükendim yeni bir olay başlatıyorum soru soruyorum bilene kredi veriyoruz gel baba gel 1
(01-04-2017, Saat: 23:56)cagatay1450 demiş ki:(01-04-2017, Saat: 23:53)Cpt.VeXoR demiş ki: siz fakirler yeri geldi steamdan eklediniz mesaj attınız yeri geldi ts den yazdınız yeri geldi oyundan yazdınız yeri geldi instagramdan tüm fotograflarımı beğenip kredi istediniz ve ben tükendim yeni bir olay başlatıyorum soru soruyorum bilene kredi veriyoruz gel baba gel (01-04-2017, Saat: 23:56)cagatay1450 demiş ki:(01-04-2017, Saat: 23:53)Cpt.VeXoR demiş ki: siz fakirler yeri geldi steamdan eklediniz mesaj attınız yeri geldi ts den yazdınız yeri geldi oyundan yazdınız yeri geldi instagramdan tüm fotograflarımı beğenip kredi istediniz ve ben tükendim yeni bir olay başlatıyorum soru soruyorum bilene kredi veriyoruz gel baba gel
58 saydım gözlerim bozuldu skin alacam 3-5 bişey at hayrına Nick Deloo <3
|