ALIN SİZE RAP |
Reklam/Sponsor
Türkiyenin her bir ucunda biz varız
Edirneden karsa adanadan sinop a Jailin adını değil romanını yazarız Sizin gibi hırsız değil kendimizi yazarız Aynamız kirli değil biz bizi anlatırız Suss Sessiz ve inceden kendini kaderine Yalnız başına terkeden Kussss Git enerjini wasdzone jailde kuss Ama dur sakın benliğini itmeden Karanlıkta bırak çakini Çaki ne lan imini Onudamı çaldınız karanlıktaki imleci Kendiniz olmadan yapamazsınız bi *ikim Tabu olmuşunuz artık milletin kuklası Duymadınmı beni kafasında kulaklığı Köpeği olmuşsunuz hitlerin Ama şunu bilinki ben jailin FÜHRERİ Kafasında yalnız bir soru Benden sana bir öneri değil sadec bir boru Sadece ama sadece benliğini koru Sakin ol ve hikayen olsun bir sonu Kaptanlık 50 admin 30 be tonton şeytanı şeytana kırdırdınız lan sizde hayat şöyle sıradan ve monoton relrenin heykeli olsa yalnız taşları takribi 30 ton kurrrrr kendi kafanda sessiz ve sakince çalmadan çırpmadan kandırma milleti kendince ya hep bizimle ol yada git itlerinle kendimizi ver bana kaybettiğim kimlikle ya git csde al awp ni midden birini cample ya al smoke eline Ninja gelir belki bekle yada git lolüne toptan aşşağı feedle yada git kes azgın kadim ejderini (hıraaaa) toplanmış yine kodamanlar masa başına kolpasına varmı yalancının şahidi şıracı ya gel adam gibi benliğinle çık karşıma olamazsın dimi kendin olamazsın lanet bi şafşata haber verdi bir bi elçi kellesi etmez bir keçi bedeli sadece elimin uslaanmaz kiri bide havalıki sorma gitsin imçiçi kardan adam yaparız geceleri durmadan elini tut kaldır dansa mrs. Sensin madam yıktınız hayallerimi üstelik tanışmadan yaslarım hepinize hemde hiç uslanmam Bozgurt un elinden hevesini aldınız Buna biz sadece siz kandınız Bizim gözümüzde dost değil alınacak bir kandınız Bu laflara hep tok aç olmadı hiç karnımız Tokatla geçmeden durmadan sancaktan Sancaktan alırım bi heves wasdzone der Alsancak Bulaşmadık kalmadı ne çakalı ne gancak Ne vardıki kancak milletimindir ancak Şaşarım utanmamanıza ve adiliğinize şaşarım Jailin kaşarı olmuşunuz desenize kaşarım Sen pozisyon ver bana ben ortayı açarım (ımmmm) Mehmet akifinde dediği gibi Bendimi çiğner aşarım BOZGURT54 ten SA
Sizin gibi hırsız değil kendimizi yazarız
Aynamız kirli değil biz bizi anlatırız |