Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Wasdzone Geographicz BÖLÜM:1 KOMUTCULAR

Reklam/Sponsor

Wasdzone Geographicz'in ilk bölümüne hoşgeldiniz bu bölümde KOMUTCULARI İNCELİCEZ
-Komutcular Serverde Havaları Olan Hep Hak yiyen Tiplerdir Favori Arkadaşları Genellikle Müftü Ve İp dir T'yi Genellikle Bu Arkadaşlarının İçine Koyar Ve Ölmelerini Zevk İle İzler Ve Son 1 Kaldığında Durdurmayı Arada Bi Unuturlar Ve İki Saat T yi Slaylayıp Adamı Canlandırırlar  Serverimizde Bunu Yapan Genellikle Stallker Denen Şahısdır
Komutcular Uzun Oyun Yapmaya Bayılır Ve Oyunun Başında Ölen T'ye Eziyet Çektirirler Ama Hiç Düşünmezler . Bazı Komutcular Vardır Hep İsyan Yiyen Ve Sadece GOD lu Oyunda Oyun Oyanatabilen Tiplerdir Bunlar Hep T tarafından Ezilen Komutculardır T ye Çok Zevk Verirler Ve o yüzden Hep Komutcu Oylamasında Onlar Seçilir BKZ : ZİNED19 . Bazı Komutcular İse Hep Hak Yer bunlar Genellikle Kullandığı Sözler T nin Suçunu T çeker Ve Yapabileceğim Birşey yoktur Demektir BKZ: GHOST,4PRO. Sıra Geldi Kafası Gidik Gelik Komutculara Bunların Ne içtiği belli değildir Ve genel Olarak T yi Güldürürler O yüzden Oylamada Çıkma şansları Çok Yüksektir BKZ : Admiral , Zined19 . Ve Son Olarak Unutkan Komutculara Geldik Bunlar Genel olarak Slay CT çekip Kanser Olan komutculardır Genellikle Yaptıkları Şey FF açık Unutmak Unammo Açık Unutmaktır BKZ: JON SNOW , STALKER .
EVET WASDZONE Geographicz'in Sonuna Geldik Yeni Bölümümüz Yarın 18.00 Da Slotlar Üzerine Olucak

Eklenti Dosyaları Tırnak(lar)

Alıntı

Güzel olmuş Big Grin
Birde hardkomut verip müftüye götüren'ler var unutmamak lazım
Alıntı

(21-04-2017, Saat: 16:48)PatikliPenguen demiş ki: Güzel olmuş Big Grin
Birde hardkomut verip müftüye götüren'ler var unutmamak lazım

HAHAHA AYNN ONLARI UNUTUM
Alıntı

Obama da isyan yiyip elektrikte isyan yemiyen kişidir 4pro
Alıntı

neden komutçu olduğu hakkında kimsenin bir fikri olmuyan en gereksiz komutçudur picox
Alıntı

Beğendim eline sağlık xd
Alıntı

güzel fikir bu konu hakkında video çekmeyi düşünüyorum Big Grin
Alıntı

kaptanların incelenmesinide istiyorum özellikle ben Smile !kredimi unutma
tabiki hak yiyen yöneticileride incele hakkın ırzına geçen relre isimli şahısı özellikle
güzel fikir +1
Alıntı

merakla bekliyorum yönetim eleştirisini Big Grin
Alıntı

Neyse susuyorum...
Alıntı