SLOT BEYLERBEYİ BOZGURT54 |
Reklam/Sponsor
OLAMAZSIN DEDİLER DIŞLADILAR VURDULAR İTELEDİLER AMA OLDUM İNANDIM VE BAŞARDIM SLOT BEYLERBEYİ DİYECEKSİNİZ BANA SLOTLARIMLA MUTLUYUM BEN PLAKA 54
[Resim: 8Mozgk.jpg]
Variolis Z yetkisi
![]()
eski olmak ya da sv de daha iyi isyan yapmak önemli değildir önemli olan sv de bulunma ve slotlara sahip çıkmaktır siz sağda solda gezerken ben slotlarımı korudum her zman ben liderlik isteyince nedense herkes liderlik istedi.garip. hani söylemeyeyim diyorum ama gereksiz insan çok var
(23-04-2017, Saat: 20:22)BOZGURT54 demiş ki: eski olmak ya da sv de daha iyi isyan yapmak önemli değildir önemli olan sv de bulunma ve slotlara sahip çıkmaktır siz sağda solda gezerken ben slotlarımı korudum her zman ben liderlik isteyince nedense herkes liderlik istedi.garip. hani söylemeyeyim diyorum ama gereksiz insan çok var Valla kimse kendini ilan etmedi slot lideri olarak o yuzden ben ediyim dedim D: Burda uzun bir sure serverda M.Slot olarak kalip emek veren insanlar var, bu bir gercek. Var olan bir liderlik meselesi zaten su an soz konusu degil. Olursa da biz degil daha ustun yetkililer karar verir. Olursa da M.Slot LiderLERI ilan edilebilir sadece bir kisinin olmasi gerekmiyo ki ![]() |