Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

SLOT BEYLERBEYİ BOZGURT54

Reklam/Sponsor

OLAMAZSIN DEDİLER DIŞLADILAR VURDULAR İTELEDİLER AMA OLDUM İNANDIM VE BAŞARDIM SLOT BEYLERBEYİ DİYECEKSİNİZ BANA SLOTLARIMLA MUTLUYUM BEN PLAKA 54
[Resim: 8Mozgk.jpg]
Alıntı

Darbe yakındır bozgurt dikkat et
Alıntı

Eğer bu gerçekse yer yerinden oynar
Alıntı

bence hala turşusun ama sen bilirsin
Alıntı

Variolis Z yetkisi Big Grin Kağan abi 23 Nisan'ı erkenden yaşatmış çocuklara Kappa
Alıntı

Flex +1 Big GrinBig Grin
Alıntı

ben master slotum bendemi beyler beyi olucam Big Grin
Alıntı

eski olmak ya da sv de daha iyi isyan yapmak önemli değildir önemli olan sv de bulunma ve slotlara sahip çıkmaktır siz sağda solda gezerken ben slotlarımı korudum her zman ben liderlik isteyince nedense herkes liderlik istedi.garip. hani söylemeyeyim diyorum ama gereksiz insan çok var
Alıntı

(23-04-2017, Saat: 20:22)BOZGURT54 demiş ki: eski olmak ya da sv de daha iyi isyan yapmak önemli değildir önemli olan sv de bulunma ve slotlara sahip çıkmaktır siz sağda solda gezerken ben slotlarımı korudum her zman ben liderlik isteyince nedense herkes liderlik istedi.garip. hani söylemeyeyim diyorum ama gereksiz insan çok var

Valla kimse kendini ilan etmedi slot lideri olarak o yuzden ben ediyim dedim D:

Burda uzun bir sure  serverda M.Slot olarak kalip emek veren insanlar var, bu bir gercek. Var olan bir liderlik meselesi zaten su an soz konusu degil. Olursa da biz degil daha ustun yetkililer karar verir.

Olursa da M.Slot LiderLERI ilan edilebilir sadece bir kisinin olmasi gerekmiyo ki Big Grin
Alıntı