Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Anket: Sidney Ban Kalksin mi
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet ban kalksin ve player olarak kalsin
54.17%
13 54.17%
Hayir -1
45.83%
11 45.83%
Toplam 24 oylar 100%
* Bu ankete oy verdiniz. [Sonuçları Göster]

Sidney Ban

Reklam/Sponsor

Sidney arkadasimiz 16 yasindayken 2.5 ay komut verdi. Bu yas meselesi ogrenildiginde Mert abi kendisine TS ve serverdan -1 atti. Normal player olarak geri gelmesi icin anket duzenliyorum cunku kendisi de iyi komut verebilen komutculardandi. Wasterin (Kerem) 15 yasinda Komutcu Lider Yardimcisi olarak fazlasiyla emek verdigi icin normal player olarak kalabildi. Sidneye de boyle bi sans tanilmasini istiyorum; kendisi de komut verdigi zamanda onlarca insani eglendirdi. Sayin okuyucu, karariniz verin, Sidneyin bani kaldirilsin ve player olarak kalsin mi? 

EVET / HAYIR
Alıntı

Hayır 8 aydır M.Slot'um ben bile liderlik düşünmüyorken siz kendinizi lider ilan ediyorsunuz ama neysse , Kerem server'a çok emek verdiği için affedildi bence aynı tolerans Kerem kadar emek vermemiş olsa da Egeye de tanınabilir diye düşünüyorum.
Alıntı

(22-04-2017, Saat: 14:48)Flexible demiş ki: Hayır 8 aydır M.Slot'um ben bile liderlik düşünmüyorken siz kendinizi lider ilan ediyorsunuz ama neysse , Kerem server'a çok emek verdiği için affedildi bence aynı tolerans Kerem kadar emek vermemiş olsa da Egeye de tanınabilir diye düşünüyorum.

Emirhan seni de Slot Lider Yardimcisi ilan ediyorum :3
Alıntı

(22-04-2017, Saat: 15:06)Kuluku demiş ki:
(22-04-2017, Saat: 14:48)Flexible demiş ki: Hayır 8 aydır M.Slot'um ben bile liderlik düşünmüyorken siz kendinizi lider ilan ediyorsunuz ama neysse , Kerem server'a çok emek verdiği için affedildi bence aynı tolerans Kerem kadar emek vermemiş olsa da Egeye de tanınabilir diye düşünüyorum.

Emirhan seni de Slot Lider Yardimcisi ilan ediyorum :3

Ben kimsenin yardımcısı olmam  Cool
Alıntı

Bence de bani kalkmalı o olmadan obama da isyan yapmanın anlamı yok Big Grin Özetle sidneye de bir hak tanınmalı
Alıntı

Eğer sw de oynamak isteseydi herkes gibi slot veya player olarak oynardı. Bu tarz konular için yalan söylemek bana saçma geliyor benim kendi görüşüm kalkmaması yönünde.
Alıntı

(En son düzenleme: 22-04-2017, Saat: 15:59 TEKSENTR3.)

Sidneyi severdim fakat bunu öğrenince cidden sinirlendim ben 17 yaşındayım adam 16 yaşında komut veriyorsa işte burada bir sıkıntı var demektir.

Servere gelip bir çok m slot player slot veya kaptan gibi komutçu olmadığında komuta geçebilirdi.

Fakat öyle yapmadı bunca insanı kandırdı.

Kendisinden büyükler ona abi dedi bunca insanı kandırmaya hakkı yok he oyuna player olarak döner ona bir şey diyemem yine de #HAYIR

NOT: Böyle anketlerle ban kalkmaz bunun örneği Wasterin yeniden komutçu taglı olsun konusuna bakarsan onca kişi olsun dedi.

Fakat bu bunu değiştirmedi açıkçası değiştirseydi de saçma olurdu sen git bir halt ye sonra banım kalksın EVET / HAYIR ?
Alıntı

(22-04-2017, Saat: 15:47)TEKSENTR3 demiş ki: Sidneyi severdim fakat bunu öğrenince cidden sinirlendim ben 17 yaşındayım adam 16 yaşında komut veriyorsa işte burada bir sıkıntı var demektir.

Servere gelip bir çok m slot player slot veya kaptan gibi komutçu olmadığında komuta geçebilirdi.

Fakat öyle yapmadı bunca insanı kandırdı.

Kendisinden büyükler ona abi dedi bunca insanı kandırmaya hakkı yok  he oyuna player olarak döner ona bir şey diyemem  yine de #HAYIR

NOT: Böyle anketlerle ban kalkmaz  bunun örneği Wasterin yeniden komutçu taglı olsun konusuna bakarsan onca kişi olsun dedi.

Fakat bu bunu değiştirmedi açıkçası değiştirseydi de saçma olurdu sen git bir halt ye sonra banım kalksın EVET / HAYIR ?

Adaşım takdir edersin ki bu ''komut'a geçme'' olayında en çok sinirlenicek kişi benim , server'a geldiğim günden beri kom form'u dolduruyorum Big Grin Doğru diyorsun ama her insan hata yapabilir şuan hiçbir zaman komuta geçmeyip hiçbir şekil de yetki sahip olmaması cezasıyla player olarak oynayabilir bence. Sidney'in cezası verilmiş olarak görülüyor ama yine de arkadaş yeniden düşünülmesini istemiş
Alıntı

Beyler ben de 17 yaşındayım. Sizi kandırdım ama o kadar da eğlendim hani bi' de onu düşünün. Eğlendik, ben yaşımdan büyüklere kanka dedim takıldık beraber kimsede farketmedi yaşımı. Gayet güzel komut veriyordum oysaki. Ben bu ortamı sevdiğim için yaşımı söyleyim dedim. Söyledim. O kadar emek verdim sunucuya, o kadar insanlar tanıştım cidden bu muydu gelinecek nokta. Ayıp yahu. Gittim destek olmak için Kaptanlık aldım. Bir çok kez komuta geçtim, niye geçtim yaşımdan dolayı insanları kandırdığım için geçtim. Komut vermeyi sevdiğim için yalan söylemeliydim. Beyler bunu sizin için yaptım.

Hayır ben anlamıyorum. Neden böyle bi' şey yaparsın ki? İnsanları kandırır, komuta geçersin tamam da. Bunu yaptıktan sonra burada daha barınamazsın.
O kadar M.slot var komuta geçmek isteyen hatta bazıları birçoğumuzdan daha iyi komut bile veriyor. Bunların günahı ne lan? Bunlar niye burada? Bunlar yalan söylemeyi bilmiyor mu? Çok mu zor? Bu adamlar ortamı sevdiği için buradalar, onun için yapıyorlar bunları. Madem sende seviyorsan yapmayacaksın böyle hatalar.

Şimdi bi' çok kişi sorabilir ee Wasterin neden banlanmadı, onun gibi takılsam?
Wasterin durumu bize açıkladığında yapılacak her şeye razıydı. Belki banlamamakta hata ettik ama olan olmuştu. Olayın detaylarını kendisinden öğrenebilirsiniz.

Anlamadığım 2. nokta da şu. Ulan bi' ton 13-14-15 yaşlarındaki insana qnq diyoruz, eğleniyoruz, ediyoruz. Sen o yaşta bu şeyleri yap ben zaten öpüp başımın üstüne koyarım, saygı duyarım. Yalan söylemene ne gerek var, garip. Yaşından dolayı komut veremeyen ve bizden daha iyi komut veren en az 5 tane adam sayarım. Helal olsun lan size saygım sonsuz.

Özet: Sidneyin banı kalkmaz.
Alıntı

Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar... #Hayır
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi