Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Banlandım la ya

Reklam/Sponsor

sebebini bilmediğim bir şeyden dolayı atribu tarafından banlandım sebebini öğrenmek istiyorum
Alıntı

Gerçekten mi bilmiyorsun? Yoksa şaka mı yaptın?
Alıntı

(26-04-2017, Saat: 23:59)JAZWWC demiş ki: sebebini bilmediğim bir şeyden dolayı atribu tarafından banlandım sebebini öğrenmek istiyorum

Kuralları hiçe sayarak dalga geçme iyi oyunlar dilerim.
Alıntı

pmute sebebi ban değil ?
Alıntı

(En son düzenleme: 27-04-2017, Saat: 14:02 Kirlmein.)

(27-04-2017, Saat: 13:50)JAZWWC demiş ki: pmute sebebi ban değil ?

Serverda ceza kanunu yok. Bu demek oluyor ki "eğer şunu yaparsanız cezası budur" tarzında bir yazı da yok. Yaniii "yaptığım pmute sebebiydi" diye birşey söz konusu değil. iyi forumlar Big Grin
Alıntı

servere girince selam vermek sonra komutçu pmute yemiştin sen diyince açıklamayı yapmak -1 sebebi yani Big Grin peki iyi forumlar
Alıntı

Bir yerde kaptanlik kurallari yaziyorsa bana gosterebilir misiniz..

Eger yoksa teknik olarak herkesi banlayabilirsiniz sacma nedenlerden.
Alıntı

(27-04-2017, Saat: 18:39)Kuluku demiş ki: Bir yerde kaptanlik kurallari yaziyorsa bana gosterebilir misiniz..

sunucu sahibi kuralları da yok, teknik olarak kaptanları da banlayabilir Big Grin
kendi içinde bir dengesi var
Alıntı

(27-04-2017, Saat: 19:25)kgns demiş ki:
(27-04-2017, Saat: 18:39)Kuluku demiş ki: Bir yerde kaptanlik kurallari yaziyorsa bana gosterebilir misiniz..

sunucu sahibi kuralları da yok, teknik olarak kaptanları da banlayabilir Big Grin
kendi içinde bir dengesi var

Mantikli +1
Alıntı

Ceza kanunumuz yok çünkü sunucuda; herkes kendi kendini yönetebilsin tarzında bi' durum anlayışımız var. Yani şunun cezası budur diye bi' kural getirirsek daha kötü bi' duruma sokmuş oluruz. Türk Ceza Kanunu'nda da aynı şekilde bi' sistem vardır. Şimdi bunu dedim diye yanlış anlayan olabilir. Belirtmek istediğim Türk Ceza Kanunu'nda belirli ceza aralıkları, olayın işleyisi vb. bi' çok değerlendirme kriteri vardır. Direk şunu yapan kesin şu kadar ceza alır gibi bi' durum söz konusu değil. Ee tabii bizim sunucuda uygulanan sisteminde dezavantajı vardır. Yönetim kötüyse, sunucu da kötüdür. Bu kadar Big Grin
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi