wasdzone mobil uygulaması olsun |
Reklam/Sponsor
Merhaba herkese başlıktan da anlıyağınız üzere wasdzone mobil uygulaması olmasını istiyorum her cumartesi saat 20:00 da olan toplantıya muhafızlık oyunlarına wasdzone youtube kanalına koyunlan videolar için bildirim gelmesini istiyorum hepinize iyi günler
![]()
ya kardeşim sence bi düşün olurmu böyle şey alla allah saçma sapan konu açmayınya
yanlış bilmiyorsam bu konu hakkında bir kaç kişi açtı (bende dahil olmak üzere)
evet güzel olurdu aslında bir telefon uygulaması hatta ben bir ara kalkıştım sıfırdan yapmak üzere ama öyle kolay değilmiş hani ben 1 ay boyunca sadece araştırdım sıfırdan nasıl yapılır diye.ama araya dersler o bu derken kaynadı.cidden bir telefon uygulaması yapılmasını istiyorsanız bunu sıfırdan java program dilini bilen birisi yapması lazım öyle hemen yapılmıyor.2 hafta sonra internetten ders satın alıp yapabilirim. amaç sıfırdan yapmak ♥ iyi günler,iyi forumlar
(08-05-2017, Saat: 13:39)BAĞKURMA demiş ki: Merhaba herkese başlıktan da anlıyağınız üzere wasdzone mobil uygulaması olmasını istiyorum her cumartesi saat 20:00 da olan toplantıya muhafızlık oyunlarına wasdzone youtube kanalına koyunlan videolar için bildirim gelmesini istiyorum hepinize iyi günler 1- Her cumartesi saat 19.50 toplantı için hatırlatma ya da alarm kuruyorsun. 2- Aynı şekilde muhafızlık ve adminlik oyunları için de alarm kuruyorsun. 3- Youtube'dan relre'ye abone olup video bildirimlerini açıyorsun. 4- Telefonun tarayacısında Wasdzone JB Gametracker linkini favorilere ekliyorsun istediğin zaman girip bakıyorsun. İstediğin her şeyi ucuz ve basit yoldan hallettik. İyi oyunlar. İyi forumlar.
http://my.mobiroller.com/downloadAPK/?apk=324447035136.apk
sıfırdan kodlamadım siteden yaptım xd kullanmak isteyen kullanır ama instagram çalışmıyor galiba |