Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

wasdzone'a Destek Yapalım!

Reklam/Sponsor

yun içerisindeki takma ad/nick: wr1teriNO.
Kendi STEAM profil linkiniz veya id: http://steamcommunity.com/id/bedirhanyazici52
Şikayet edilen oyuncu(varsa): 
İlgili sunucu:  Tüm wasdzone suncuuları & oyuncuları.
Konu: Reklam(sayılır.)
Sunucuya destek amacıyla, bizim ve diğer slot, admin, yönetim ekibi üyelerinden Steam nickinin sonuna "wasdzone.com" eklemesini istiyoruz.
Hem diğer sunucularda oynayınca reklam olur, insanlar merak eder girerler ve sunucumuza kişiler gelir, hem de bu platforma emek verdiğinizi göstermiş olursunuz.
Teşekkürler.

Örnek:

"wr1teriNO. | wasdzone.com"
Alıntı

Tag muhabbeti zaten var ama CS:GO dışı oyunlarda mantıklı olabilir.
Alıntı

(En son düzenleme: 09-05-2017, Saat: 23:18 FLASH.)

Benim profilimde ve nickim de zaten Bulunmakta örnek olarak " FLASH | www.wasdzone.com "

Not : üsteki gibi http yok tabiki xd
Alıntı

BİZİ TANIYAN TANIR TANIMAYAN RANDEVU ALIR !!1!1!
Alıntı

Güzel fikir, konuyu Jailbreak Genel kategorisine taşıdım.

Şimdi tag alanlara ödül vererek bu etkileşimi sağlayabiliriz fakat onu yapmak istemiyoruz. Gerçekten buraya önem veriyorsa alsınlar istiyoruz. İpin ucundan tutmak size bağlı bi' durum. Çoğu kişi şey düşünüyor "ya yetkim yok" fakat burada bi' şeyler yapmak için yetkiye ihtiyacınız yok ki. Burası bizim diyorum. "ya nasıl bizim amk" diyenlere itafen: Sizin sayenizde gelişiyor, bak adam fikir sunmuş mesela, diğeri kendine imza yapmış logoyla. Zaten istediğimiz de bu. Sizin burayı benimsemeniz, bir karşılık beklemeden bi' şey yapmanız bizi daha çok mutlu ediyor.

Soru: Ulan kendin niye wasdzone.com tagi almıyorsun?
Cevap: Türlü türlü huyum var nabayım be abi. Takıntılarım çok. Profilde başka nick kullanmadımda daha önce ondan yeni bi' tag almak istemiyorum. Steamde nicke tıklayınca "Bu üyenin bilinen bir başka adı yok" yazısı kuul gözüküyor biliyon mu ondan yani. Yoksa biliyorsunuz canım ehehe.
Cevaba cevap: At yalanı...
Alıntı

(16-05-2017, Saat: 21:18)relre demiş ki: Güzel fikir, konuyu Jailbreak Genel kategorisine taşıdım.

Şimdi tag alanlara ödül vererek bu etkileşimi sağlayabiliriz fakat onu yapmak istemiyoruz. Gerçekten buraya önem veriyorsa alsınlar istiyoruz. İpin ucundan tutmak size bağlı bi' durum. Çoğu kişi şey düşünüyor "ya yetkim yok" fakat burada bi' şeyler yapmak için yetkiye ihtiyacınız yok ki. Burası bizim diyorum. "ya nasıl bizim amk" diyenlere itafen: Sizin sayenizde gelişiyor, bak adam fikir sunmuş mesela, diğeri kendine imza yapmış logoyla. Zaten istediğimiz de bu. Sizin burayı benimsemeniz, bir karşılık beklemeden bi' şey yapmanız bizi daha çok mutlu ediyor.

Soru: Ulan kendin niye wasdzone.com tagi almıyorsun?
Cevap: Türlü türlü huyum var nabayım be abi. Takıntılarım çok. Profilde başka nick kullanmadımda daha önce ondan yeni bi' tag almak istemiyorum. Steamde nicke tıklayınca "Bu üyenin bilinen bir başka adı yok" yazısı kuul gözüküyor biliyon mu ondan yani. Yoksa biliyorsunuz canım ehehe.
Cevaba cevap: At yalanı...

-Nazım Hikmet Big Grin
Alıntı