| Anket: Haksızmıyım :D Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| haklısın | 7 | 41.18% | |
| haksızsın | 4 | 23.53% | |
olabilir ama banane ![]() |
1 | 5.88% | |
| ben halimden memnumum | 0 | 0% | |
| sen bidaha konu açma | 2 | 11.76% | |
| bu nediyo la | 3 | 17.65% | |
| o_o | 0 | 0% | |
![]() |
0 | 0% | |
| Toplam | 17 oylar | 100% | |
| * Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
| Hep aynı oyunlar |
Reklam/Sponsor
Jailede molotonlaştık
(ilk olarak bu forumda nasıl yazı yazılır bilmiyorum bu yüzden hatalarım olrsa şimdiden sorry)
şimdi burdan yetkililere komutçulara ve gece gece beni sinir eden flap'e sesleniyorum . bakın jail öle herkezin ilk olarak başlıcagı bi yer deil ve oyuncu biriktirmesi zor bi yer ve siz biraz oyuncu biriktirmişsiniz. ve oyuncularınız eksilmeye başlıyo bunun sebebi bence hep aynı oyunların oynanması yani nerdeyse sıraları bile aynı hiç bir komutçu farklı oyun oynatmayı denemiyo (pgg mapıda var ama ona başka konuda geçirecem ). mesela her zaman ilk el ff oynanıyo koruma yetirince alınmamışsa saklanmac sonra ip atlamaya gidiyoz canı isterse doc - renk oynatıyo en son fındık kıran aralara da isyan elleri komut denemeleri ekle tmm al sana jail komutu ama mesela hiç mahkeme oynatan görmedim kuş avını çok az oynatıyosunuz kör ebe görmedim kör vuruş görmedim kuleden havuza hız verip atlattırma görmedim futbol oynatan görmedim yada yeni oyun deneyen bulan görmedim vb. vb. vb. şeyler hiç olmadı yeni şeyler denerseniz bulursanız sevinirim : eğer hala kimse denemeye nietli değilse komutçu tagı istiyorum yeni oyunları oynatmak denemek ve (öğretmek için) o_o ;D
Sabahın 5inde serverde mslot bile olmadığı zaman sen kuşavı oynat körebe oynat diyorsun
birdaha komuta geçmem zaten |
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |