| Map yapmayı bilen/öğrenmek isteyenlere duyurulur. |
Reklam/Sponsor
Merhaba arkadaşlar.
Özet geçmek gerekirse jailbreak harita oluşturmaya veya harita oluşturmayı öğrenmeye hevesli, günde en az 1 saatini buna verebilecek (yapmayı bilmeyenler için daha fazla olacaktır) jailbreak map yarışması için, iddialı bir harita oluşturmak adına çalışacak bay/bayan eleman hehehsh isteyen burdan yazsın işte zaten çok üst düzeydeki mapperları geçemeyiz ama tecrübe olur. Görev dağılımı olacak onlarıda özelden yazarım. Ek not: 3D modelleme konusunda hevesi olan ya da bilen arkadaş varsa çok yardımcı olur kendileri
Yarisma icin yardim eder diye bu linki atiyorum:
http://forum.wasdzone.com/showthread.php?tid=1674 Kolay gelsin emek verecek kisilere...
vallahi tam olarak bilmiyorum ama skylue bende gelebilirmiyim takıma az bişey yardım ederim.eğer olmazsa da canın sağ olsun şimdiden başarılar .d
Moruq pazar hariç günlük 1-2 saat harcayabilirim (zaten bu aralar sv gidip duruyo baya ysrdim ederim) sabahlari felan ne olursa yaparım ama ögretmeniz lazim hicbisey bilmiyorum
bende oyunlar sıkıntı değil sadece texture ve map tasarımı yapacak yiğit varsa deneyimi yaşamaya hazırım
AutoCAD üzerinden yapılıp atılıyor olsa herşeyini yapardım emme ve leaaakin sordum soruşturdum csgo mapları aktarılamıyormuş
Sizlere başarılar diliyorum
|
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |

Sizlere başarılar diliyorum