| komutçulukla ilgili |
Reklam/Sponsor
Komutçuluğa csgo içindeki ! komuduyla başvurdum ancak nerden geri dönüş yapılır bilmiyorum biri aydınlatabilirmi
Tercih edilmemişsindir Birdaha başvuru yapmanı öneririm eğer gine bir sonuç çıkmassa bilki tercih edilmiyorsun komutçuluk için
(12-09-2017, Saat: 17:04)Kapıcılar Kralı demiş ki:(12-09-2017, Saat: 16:56)FLASH demiş ki: Tercih edilmemişsindir Birdaha başvuru yapmanı öneririm eğer gine bir sonuç çıkmassa bilki tercih edilmiyorsun komutçuluk için 4 saat öncemi istek attın cidden mi ? Ben 2 hafta bekledim ve oldum skype görüntülü konuşma + kimlik de yazan doğum tarihine bakacaklar bunları gösterirsen ve yaşın +18 ise 3 kere relre diye bağır o seni bulur
Steam profil linkini orada belirttiğiniz için steam üzerinden arkadaş eklenirsiniz ve buradan iletişime geçilir. Eğer 1 hafta boyunca dönüş olmadıysa bilin ki kabul edilmediniz. İyi eğlenceler...
(14-09-2017, Saat: 20:53)zined19 demiş ki:(14-09-2017, Saat: 17:23)FarkEtmez demiş ki: 16 kez doldurdun bence anlaman lazımdı nasıl bir forum doldurdun başka kişi sansınlar nickin steam profil linkin felan orda olması lazım 16 kez doldurduysan bence anlaman lazım : ya kabul edilmemişsindir ya da okunmamıştır ama sanmıyorum okunmadığını.
|
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |

ya kabul edilmemişsindir ya da okunmamıştır ama sanmıyorum okunmadığını.