Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Admin , oyuncu şikayeti

Reklam/Sponsor

Exclamation 

Ryna'nın sırf "kız" diye chery'e yaptığı ayrıcalıklardan bıkmış durumdayım.

Bu chery nickli şahsiyet benim oynıyışıma laf atmıştır.Ve bana "noob" diye laf atmıştır.Ve serverde "ağla,kudur" diye kelimeler yasak olmadığından "abi rahatsız oluyorum " demesi benim pgag yememi gerektirmez.Ve Ryna adlı şahsiyetin bana "!rapor diye bir komutla yetkilileri şikayet edebilirsin" demesiyle ben bu komutu kullandım ve benimle konuşmak için pgagımı açtı.Sonra haklımıyım haksızmıyım diyince  ben haksızsın dedim ve daha cümlemi bitimeden ban yedim.

Bunun Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim
Alıntı

(En son düzenleme: 14-09-2017, Saat: 22:05 Flexible.)

Öncelikle konuyu destek/şikayet bölümüne açman gerekirdi ama yine de ben sana şöyle bir açıklama yapayım. Sırf kız olduğu için burada insan kayırılacağını düşünüyorsan çıkar onu aklından öyle bir şey yok. Ağla kudur gibi KELİMELER yasak değil ama HAKARET yasak. Ve bir kelimenin hakaret olduğu sana değil söylediğin kişiye kalmış bir şey. Olayı tam anlatmamış ve kanıt sunmamışsın. Bir daha da böyle bir şey olduğu zaman başkalarına laf atmak yerine yetkililere söyleyebilirsin.
SERVER DA KELİMELER DEĞİL HAKARET YASAK
Alıntı

Not olarak ağla kudurda yasak emirhan karşim
Alıntı

Ben kör değilim chatte neler yazdığını gördüm sunucuda kayırma falan yok önceden sen neler yaptığın halde sana psilence atıldı seni affettim açtım karşılığında boş muhabbet yaptın rahatsız oluyorum demesine rağmen ağla kudur çıldır yazıyorsun en sonunda ben sana ban atsam haklımıyım haksızmıyım diye sorduğumda hala chery ağla yazıyorsun sunucuya girişin yasak
Alıntı

(14-09-2017, Saat: 22:58)FLASH demiş ki: Not olarak ağla kudurda yasak emirhan karşim

Ben sana ağla dediğim de sen gaglamıyorsan başkası gaglayıp 1 gün boyunca beni gaglı tutamaz.
Alıntı