Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

HELP ME !!!

Reklam/Sponsor

Sad  (En son düzenleme: 26-09-2017, Saat: 11:08 relre. Düzenleme Nedeni: hatalı kodlar kullanma )

Beyler bugün pcye oturduğumda pubg kendiliğinden silinmişti bende steamdan çıkıp tekrar girmeye çalıştım ama giremedim (steam güncelleme için  çevrimiçi olmalıdır lütfen ağ bağlantınızı doğrulayın ve yeniden deneyin) FATAL ERROR hatasıyla karşılaştım 3 saattir uğraşıyorum steama giremiyorum  bilen varsa yardımcı olun. Modeme res attım pcyi resledim steamı silip tekrar yükledim internet ayarlarıyla oynadım olmuyo bi çözüm bulun gözünüzü  seveyim ..

Çözümü bulana bi hediyem var..
 https://i.hizliresim.com/EyYBEB.png
Alıntı

Evde olursam bulurum akşamı bekleye bilirsin
Alıntı

ilk önce klasik çözüm olan sil ve baştan yükle olayını yap bence Big Grin ama oyunları silmeyesin dikkat et
Alıntı

Bilgisayarında PUBG dosyaları bulunuyor mu? Onu kontrol et. Ardından Steam'de PUBG'ye sağ tıklayıp özelliklere gelerek "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula" ya tıkla. Eğer oyun dosyaları PC'de yoksa tekrar indirmekten başka bi' çözüm yok.
Alıntı

Okan abi steama girebilsem onları yaparım orası kolay ama steamı açmaya çalışınca hani steam güncelleniyor yazısı çıkıyorya sonrada giriş ekranı geliyo o olmuyo işte güncelleştiriyor diyo sonrada fatal error hatası veriyo açılmıyo steam Sad
Alıntı

(En son düzenleme: 26-09-2017, Saat: 12:28 bismillah01.)

Görev yöneticisine gir steam görevlerini sonlandir sonra tekrar steam bas güncelleştirme yapsın sonrada gir fatal eror csgo da olmuştu böyle çözdüm ben olay çözülürse konu kilitlenebilir

PUBG felan varsa onlarida sonlandir
Alıntı

Herşeyi sonlandırdım herşeyi yaptım sanırım internetle alakalı dns falan filan araştırdım biraz biri bulsun şunu pls
Alıntı

Steam hiç açılmıyorsa sorunun PUBG ile ne alakası var? Steam kaldır/tekrar yükle olayını yaptın mı?
Alıntı

Sorun zaten pubg de değil bugün steamı açtım gece pubg silinmişti geri yüklemek yerine çıkıp giriyim steamdan düzelir dedim çıktım dahada giremedim steama sıkıntı internet ayarlarında diye düşünüyorum ben ama yapamadım lütfen ağ bağlantınızı doğrulayın diye hata veriyo internet ayarlarıyla alakalı büyük ihtimal ama o ayarlardan anlamıyorum hiç o yüzden yardım istedim ..
Alıntı

Işte aynısı bana da oluyordu fatal eror veriyordu bende görev yöneticisinden steam kapıyordum sonra tekrar girince güncelleme yapip giriyordu
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi