Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Yeni Komutçu Sorumlusu Yetkisi!

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 07-10-2017, Saat: 19:15 relre.)

[Resim: POPGGO.png]

Merhaba ahali,

Anarchist'in Komutçu Lideri yetkisini bırakması nedeniyle biz de yetki düzeninde değişikliğe gitme kararı aldık. Artık Komutçu Lideri veya Yardımcısı yetkisi olmayacak. Eski düzende hatırlatma yapmak gerekirse Komutçu Lideri kendi yardımcılarını veya yeni lideri seçebiliyordu. Ek olarakta Komutçu Lideri oyuncular arasından oylama yapılarak seçiliyordu. 

Bunun yerine "Komutçu Sorumlusu" adı altında yeni bi' yetki oluşturduk ve 3 kişilik. Komutçulardan sorumlu olan, komutçu alımı yapan, sunucu düzenini sağlayan bu yetkililer Yönetim tarafından yapılan oylama ile seçildi.

Bununla beraber 39 kişinin Komutçu yetkisi silindi. Aktif olan Komutçular tekrar başvurup alabilirler. 

emrehocam-kerrufer-aiakos-apo-cici-mybadvader-rexahens-xenoon-plunx-ratata-ninkamil-w7-pepe-iguana-bigbadwolf-tugrul-grebnes-dragonite-tkapsal-swallow-knt-variolis-alic60-rageangel-paşarovski-jonsnow-favger-freekills-elysion-justwacth-eksilimon-sezer-escheiler-deloo-beyazçikolata-saltbae-obito-redhawk-picox

Yeni Komutçu Sorumluları: KobrasyaS, GhosT, Positive

Not: Bu yetkiyi herhangi bi' ücretle satın alamayacağınızı hatırlatır, yetkililerin 3 kişilik düzende kalacağını ve yönetim tarafından seçileceğini belirtelim.

Herkese hayırlı olsun, iyi oyunlar ^^
Alıntı

hadi hayırlısı bakalım Big Grin Big Grin
Alıntı

Basarili Bir Ekip Hepsini Tanıyorum Saygılı Sevgili Hepsi Tam da yerine oturmuş bi ekip diyebilirim Smile hayırlı olsun
Alıntı

Hakkımız da hayırlısı diyelim...
Alıntı

yönetimin seçmesi. saçma..
Alıntı

Bu yeniligin iyi bisey oldgunu ve Jailbreak serverini yeniden 64/64 cektirecegine inaniyorum Big Grin

Peki bu kadrodan biri ayrilmak isterse onun yerine yeni biri mi aliniyo yoksa 3'lu kadro belirli bir zamandan sonra yenilenecek mi (yani her yil yeni kadro falan filan)?
Alıntı

Yetkisi silinen komutçuları eklemeyi unutmuşum, ekledim.
Alıntı

17 yaş olsa da aktif komutçu olsak Big Grin
Alıntı

Ceza sebebiyle yetkisi silinenler geri alabilecek mi ?
Alıntı

Yönetim seçtiyse bize hayırlı olsun demek düşer sadece
Alıntı