oyun önerisi |
Reklam/Sponsor
gta ,watch dogs tarzı açık dünya offline oynanılacak oyun önerir misiniz pls ))
ben farklı farklı oyun oynayan biri değilim. oyun kültürüm yoktur bile. ama offline olarak bi' oyun oynayacak olsaydım skyrim oynardım.
Mount &Blade Warband serinin 2.oyunu ama 3.oyunun dan daha iyi bunu seversen 3ü de oynayabilirsin 1.oyunu oynamana gerek yok Warband 1.oyunun gelişmiş hali
Far Cry 3 Far Cry 4 Far Cry Primal Fallout serisi hepsi açık dünya New Vegasla fallout 3 güzel son oyunu oynamadım ama güzeldir skyrimi yapanla aynı şirket kötü oyun çıkartmazlar Witcher Serinin en iyi oyunu 3.oyun ama konu bütünlüğünü sağlamak için hepsi oynanabilir Saints Row 4 serinin hepsi açık dünya sanırsam ben sadece bunu oynadım Assassin's Creed serisi hikaye bakımından ilk 3 oyun açık dünya bakımından Black Flag iyidir The Elder Scrolls seride skyrim her bakımdan en iyi oyundur skyrim den önce çıkan oblivion da güzeldir ama zor oyundur hemde grafik bakımından tatmin etmeyebilir Postal 2 açık dünya ama içerik yok sıkılıp katliam yapmak isteyenler için eğlencelidir Just Cause 2-3 bu oyunları asıl güzel yapan açık dünyası zaten görevleri o kadar iyi değildir ama görevleri yapmadan çok eğlenebilirsin Bully bu oyunda açık dünya ama asıl güzel tarafı öğrenci olman ve okulda geçiyor olması.Oyunda okulda ki herkesi yönetmeye çalışıyorsun çocukları dövüyorsun felan Gta serisini yapan Rockstar yapmış oyunu oynanış da benzer o yüzden Seeping Dogs bu oyun gta 4 veya 5 in Hong Kong da geçen hali diyebiliriz.Genel itibarıyle gta serisine benzese de dövüş mekanikleri Batman ve Assasins Creed de olan mekaniklere benziyor.Oyunun konusu güzel Çin mafyasına sızmış gizli polisi oynuyoruz.Açık dünya da araç sürmek oldukça zevkli Hong Kong da geçen böyle bir oyun da olmadığı için alanında tek diyebilirim. Batman: Arkham City Arkham City son çıkan oyunu batmobile ile şehirde gezerek eğlenebilirsin. Görev yapmadan sıkılabilsin zaten karakteri güçlendirmek için görev yapman gerekiyor.Onun dışında şehrin karamsar atmosferi çok iyi Batman temasına uyuyor dövüş mekanikleri zaten iyi her batman oyununda olduğu gibi tabi haritası gta veya skyrimle kıyaslanamaz ama genel itibarıyle güzel oyun Not:Bu oyunların bazıları açık dünya üzerine kurulmuş oyunlar bazıları ise açık dünya oynanabilirliği arttırmak için oyuna eklenmiş oynarken fark edersin zaten Not2:Witcher 3 hakkında bilgi vermedim ama yukardaki oyunlar arasında en iyisi diyebilirim şiddetle tavsiye ederim
***Fallout 3, New Vegas, 4 post-apocalyptic oyun serisi. Müthiş
***Assasins Creed Black Flag, Origins ***Witcher Serisi ***Mount & Blade serisinde Warband harikadır. 1 yılımı o oyuna gömdüm Fire and Sword oyunu ise rezalet. Hiç bulaşma. **Skyrim kısaca Bethesda'nın piyasaya sürdüğü her oyun işte. *Middle-earth: Shadow of Mordor Fallout ve Witcherın eski oyunlarının grafikleri tabiki de eski ve tekdüze fakat oyunları graifk için oynayanların zaten oyun kültürü yoktur diyerek fazla uzatmayacağım ^^ Grafikle şişirilen ve senaryosu "bok" gibi olan oyunlar malum ortada... Açık dünya olmayan ve aşık olduğum "Bioshock" Serisini denemeni şiddetle tavisye ederim. Bir BAŞYAPIT. Her oyun oynanmaya değer fakat bazı oyunlar gerçekten Niye aldım? Niye oynuyorum? Bu ne be? dedirtiyor her bölümde. Eğer bi oyunun konusunu ve nasıl olduğunu merak ediyorsan önce Youtube'da Dost Kayaoğlu'nun incelemesini izle derim En azından objektif bir şekilde eleştiriyor. (yerin dibine gömüyor) |