Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

PUBG Adriatic Haritası

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 17-12-2017, Saat: 20:19 FLASH.)

PUBG Ekibi daha yeni Çöl Haritasını getirmişken Yeni bir Harita  daha çıkarmaya hazırlandığı gözleniyor fakat Daha tam Üretim aşamasında değil .Haritanın tam görüntüleri daha elimizde olmasa da Bazı Görüntüleri sizlere sunmak istiyoruz Harita Büyük bir oranla Erangele ( PUBG Sabit Haritası ) Benziyor Olucak PUBG Ekibinin Yeni Harita İçin Yaptığı Açıklamayı Aşağıdan Okuyabilirsiniz. 

PUBG Ekibi ;

Selam Hayatta Kalanlar 

Gelecekteki PUBG Adriyatik haritası hakkında çok daha az şey biliyoruz, ancak onunla ilgili birkaç ayrıntıyı Sizinle paylaşacağız Yeni Harita ile ilgili resimleri aşağıdan Bulabileceksiniz  Yaklaşmakta olan haritanın orijinal ada haritası Erangel ile aynı boyutta olduğunu ve Adriyatik Denizi'ndeki bir adada yer aldığını söylüyoruz . Akdeniz kıyı şeridi ve harita yoğun bir orman bölümü de olması planlanıyor .

[Resim: zJ9Zqj.png]

Anahtar bina açısından, sadece bir tanesi belirtildi: büyük bir Sovyet dönemi kozmodromu. Başlangıçta Bay Unknown (ya da Brendan Greene, Siz nasıl demek isterseniz ) bize, kozmodromun bazı maddi imkânlarla dolu dolu binalardan oluşacağını, ancak ekibin hırslarını azaltmak zorunda kaldıklarını ortaya koydu.

[Resim: pubg%20cosmodrome%20map.jpg]

Haritadaki Kodmodromu için bir konsept .

" Kozmodrom üzerinde [seviye tasarımcısı] ";

Bir çalışma gördüm ve binalar üzerinde çalışan adam - yaptığı binaların ilk turu çok büyüktü. Bu binalarda iki veya üç savaş galerisi barındıralabilirdi . 50 katlılardı, devasaydı, ancak alanın süper havalı görünmesini sağlamıştı . Onları kesip daha yönetilebilir hale getirmeliydi , böylece insanlar bir binaya girip " Bu nasıl Bir güzel bir loot fakat zamanımız az " demezlerdi .

[Resim: Gya7XZ.png]

Heyecanlı geliyor, ancak Greene "hala çok erken" lafını vurgulamaya Devam ediyor hevesli ve haritalar sürekli değişiyor diyor .
 "Hâlâ kasabaların nerede olacağını, çeşitli ilgi noktalarının ne olacağını Tespit etmeye Çalışıyoruz. Adriyatik haritasında,  gerçekten harika kozmodromumuz var, 

[Resim: 6ydBGv.png]

İnanılmaz geliyor, ancak yaklaşmakta olan Adriyatik haritasının henüz üretimde olmadığını Greene belirtti.

[Resim: WGmzR8.png]

Haritanın Tahmini Yayın Tarihi ;

PUBG Ekibi  Bu boyutta bir harita yapmak çok uzun zaman aldığını  ve henüz üretim aşamasında olmadığını söylüyor , bu yüzden 2018 yılının 4. çeyreğine kadar oynamayı beklememizi istiyor.
Alıntı

Google Çeviri güzelmiş knki Big Grin Emeğine sağlık yine de.
Alıntı

Hepsini tek tek sözlükten çeviricek halim yok fakat cümleleri daha anlamlı ve kurallı şekilde tekrardan ben yazıyorum eyw
Alıntı