Black Desert Online 28.12.2017 Güncelleme Detayları |
Reklam/Sponsor
【İçerik】
● Yeni bir sınıf ‘Ninja’ eklendi.
● Sert Kara Kristal Parçası ve Keskin Kara Kristal Parçası eklendi.
● Artık Konstantre Sihirli Kara Taş kullanarak silah, zırh ve aksesuar seviyesini +16(PRI), +17(DUO) ve +18(TRI) seviyesine yükseltebilirsiniz.
● Artık çit yönetimini İşçilere yaptırabilirsiniz ve İşçi Takası eklendi.
● Artık klan üyeleri, korunan üye olarak seçilebilir.
【Karakter】
● Acil Kaçış kullanıldığında, düşman maceracılar tarafından çağırılan canavarların sizi takip etmemesini sağlayan bir düzenleme yapıldı.
● Dudak özelleştirmesi yapıldıktan sonra bekleme durumu, yüz ifadesinin bozulması sorunu düzeltildi.
● Q ve W tuşlarına basılı tutarak sürekli oturup yuvarlanma için bir düzenleme yapıldı.
● Yerde uzanırken silahların ortadan kaybolması sorunu düzeltildi.
【Büyücü/Cadı】
● Mana Emilimi, Kar Fırtınası ve Meteor Yağmuru becerileri, kullanan kişinin hedefine gönderilecek şekilde değiştirildi.
- “Meteor Yağmuru Kara Ruh’un Öfkesi %200” hariç.
【Avcı】
● Hareket ederken TAB tuşu kullanıldığında silah bırakma hareketi iyileştirildi.
【Vahşi】
● Zıpladıktan sonra normal saldırı yapma efekti iyileştirildi.
【Sahire】
● Kara Ruh’un Öfkesi ile Kıyamet Rüyası kullanıldıktan sonra kamera sallanma efekti süresi kısaltıldı.
【Okçu】
● Patlayıcı Rüzgar bekleme süresinde değilken Süper Zırh eklendi.
【Eşya】
● İyi Yem ve Organik Yem eşya derecesi, Yeşil olarak değiştirildi.
● Ucuz Yem dükkan fiyatı değiştirildi.
- Ucuz Yem: 500 -> 3.000 Gümüş
● Organik Yem ağırlığı değiştirildi..
- Organik Yem: 0.3LT -> 0.2LT
【Canavar】
● Saunil Mobil Mancınık, hasar alma animasyonu iyileştirildi.
【NPC】
● Canavar NPC’lerin beklenmedik bir şekilde ışınlanması sorunu düzeltildi.
【İnci Dükkanı】
● [Savaşçı] Clead Kıyafet Seti kullanılırken, pantolonun sağ kısmının elbiseyle kesişmesi sorunu düzeltildi.
【Arayüz】
● İnci Kutusu etkinleştirme efektinin, kutu açılırken değil de İnci Dükkanında satın alınırken gösterilmesi sorunu düzeltildi.
● Bira, Hızlı Tuş barına veya Otomatik kullanma Slotuna yerleştirilip kullanıldığında İşçi Listesinin açılması için düzenleme yapıldı.
● F1 tuşuna bir iyileştirme yapıldı: Kısayol yardımı yerine yardım penceresi gösterilecek.
● Yardım penceresinin altına yeni Tuşlar eklendi: Kısayol Yardım Tuşu ve Üretim Notları.
● Karakter Oluşturma penceresindeki Büyücü resmi ve İnci Dükkanındaki Büyücü Kıyafet simgesi değiştirildi.
● Üretim Notlarında eksik olan kuş eti simgesi eklendi..
● Pazaryeri penceresi Satın Alma tuşu genişletildi.
● İşleme yapılırken envanter efektinin etkinleşmeme sorunu düzeltildi.
● Karakter değiştirilirken mesaj görüntülenmesi sorunu düzeltildi.
● Kimya başarısız olduğunda hata mesajı görüntülenmemesi sorunu düzeltildi.
● At, bekleme modu animasyonu iyileştirildi.
● Eğitim modu görevi alınırken F3 tuşunun gösterilmesi sorunu düzeltildi.
● Cadı karakterinin bacağında görünen kalın siyah çizgi düzeltildi.
【Ses】
● Yükseltme penceresine, Başlangıç sesi ve Başarılı/Başarısız sesi eklendi.
【Sistem】
● Dünya haritasına tıklandığında odaklanma iyileştirildi.
● Oyuncu veya binek öldüğünde yok olan maksimum ticaret eşyası sayısı 10 olarak değiştirildi.
● Yakalanma durumunda Acil Kaçış kullanılamama sorunu düzeltildi.
● Efektler (Yüksek, Orta, Düşük), grafik seçeneğine uygun bir şekilde optimize edildi (Yüksek, Orta, Düşük).
【Diğerleri】
● Büyücü temel özelleştirmesi gençleştirildi.
- İnci Dükkanı ve özelleştirme ekranındaki temel büyücü karakteri gençleştirildi.
● Gorgath bilgisini edinmeye çalışırken NPC Norma Leight konumunun yanlış gösterilmesi sorunu düzeltildi.
● Heidel Şehri karşısındaki Demi Nehri Güvenli Bölgesi ortalama 3 metre genişletildi.
● 7-5 Heidel’de yere düşme sorunu düzeltildi.
● Arayüz kısayol ayarlarını değiştirdikten sonra Arayüz penceresinin durması sorunu düzeltildi.
kaynak; www.tr.playblackdesert.com
|