Bir itachinin bitiş öyküsü :) |
Reklam/Sponsor
Oncelikle iyi forumlar
Yaklasik 1 yildan fazladir aranizdayim yeri geldi gulduk yeri geldi huzunlendik cok guzel vakitlerimiz de gecti cok guzel dostluklar arkadasliklar edindik ben komutculugu birakiyorum ve duydugum bir kac muhabbetten dolayi boyle bir paylasim yapmak istedim sagda solda yok ugur birakti baska servera gecicekmis yok bizi satiyor falan filan kesinlikle boyle birsey yok player olarak devam edicem kimdeye rahatsizlik vermek istemiyorum sorumluluk almak istemiyorum tek nedenim budur. O yapilan troll muhabbetine karsi hicbir kin ofkem yada baska birseyim yoktur serverda komutculugu birakma sebebim bunlardan biri degildir burda hepiniz kardesimsiniz o gun hepimiz eglendik gulduk bokunu cikarttik ama server kurallarimiz var ozellikle yetkililerin mslot ve parasina guvenen kaptanciklarin playerlardan daha dikkatli olmasi gerekiyor player dedigin gelip gecici servera gelen player 1 ay sonra bilmem kac slot olup serverda takilmak isteyebilir player o diyip gecmeyin zamaninda hepimiz playerdik sozum onanu yetkili olupta server kurallarini ihlal eden kim varsa kurallar dahilinde cezalandirilmalidir.. kendime ban attirdigim bile oldu ben kaptanim bem mslotum yada ben komutcuyum oyle birsey yok sahis yok beyler wasdzone var artik player olarak serverda gorusmek uzere hersey icin tesekkurler wasdzone iyiki varsiniz
şaka lan şaka itachisiz jb çekilirmi başınızın belsaıyım yine konu kilit
|