Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Sizlere Soruyorum

Reklam/Sponsor

Merhaba arkadaşlar. Bu konu tartışma-bilgi paylaşma konusudur herkes yorum yapabilir.
27/03/2018 - 00:00:00 sularında Jack komutta iken
Marker dışı infaz,
Hücre dışı infaz,
ve don verdi.
Donu bozarak herkesi mavi marker'a çağırdı. Marker'a gelenlerin donu olduğunu söyledi. Doğal olarak hücre dışı infaz olduğu için marker'ı vurdu. Buraya kadar sorun yok. Sonrasında hücre dışı infazı bozarak tekrar marker'a çağırdı ama marker'a gelenleri vurdu. Bunun nedenini hücre dışı infaz varken marker'a gelenlere don vermiştim siz hücrede beklerken sizinde donmanız gerekiyordu yani don vardı gelemezsiniz dedi.

Konu altına fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Alıntı

Markera geldiginde don oluyor anladim kadariyla, hucredekilerin donu yok yani
Alıntı

[Resim: 404-not-found-error-scanner-1.jpg]
Alıntı

Sadece mavi çembere gelenlerin donu oluyor.Yani infaz ettiği t'ler zaten öleceği için don komutu burada devre dışı kalıyor.Mert bey belkide mavi çembere değilde bütün t donda dediğini sanmış olabilir.
Alıntı

Olay yazdığın gibiyse, vurmaması lazım. Fakat bu tarz durumda en ufak kelimeler bile olayı değiştirebiliyor. O yüzden video kaydıııı.
Alıntı

(28-03-2018, Saat: 16:23)relre demiş ki: Olay yazdığın gibiyse, vurmaması lazım. Fakat bu tarz durumda en ufak kelimeler bile olayı değiştirebiliyor. O yüzden video kaydıııı.

Kayda gerek yok aksini iddia etmiyor jack bu şikayet konusu değil sadece jack’in doğruyu öğrenmesi için açtım konuyu
Alıntı

Big Grin Big Grin Big Grin enteresan
Alıntı

Valla kanki pgg haritasında hücre önündeki kırmızı beyaz çizgiyi oyundan sayan komutçudan fazla bişey bekleme yeteneksiz işte ne yapalım böyle kabul etc candır bu candır tamam mert şımarma
Alıntı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):
1 Ziyaretçi