Bu konuda çok güzel fikirler çıkacaktır eminim ama güzel fikirlerin çok sorunu da olur tabi. Sorunları elbette relre farkedecektir ama hepsini edemeyebilir. O yüzden konuya yorum olarak yazılmış fikirlerin üzerinde tartışmayı o konuda yapmaktansa burada yapılabilir diye düşündüm, en azından ben öyle yapacağım ^^
-HowTash-
"1) Cs:Goda Yaklaşık 2300 Saatim Var Ve Abartmıyorum Yaklaşık 1500 Saat Topluluk Sunucuları Ve Yine Abartmıyorum Yaklaşık 800-1000 Saat Zombidir Bir Zombie-Escape Sw Si Açılırsa Yaz Veya Normal Tatillerde Çok Nadir Olarak O Sunucudan Çıkarım Lütfen Abi Bir Düşün."
Sunucu açmak para demek, işten yeni çıktığını düşünecek olursak büyük ihtimalle bu ihtimal birisi açmadığı sürece zor :/
-4PRO-
"-Toplantılarda SADECE jb de dondur atılıyor bunu tek bir sunucuda yapmak saçmalık JB,AWP,BHOP gibi sunucularda da don atılmalı."
JB don atılmasını dahi saçma buluyorum, toplantıya gelince yetkisi artan insanlar genelde jbden olduğu için jb daha iyi. jbde ses olur rahatsız olmasın millet vb. sebepler söylüyor kaptanlar bunları düşünecek olursak awp,pro gibi sunucularda don atılması çok saçma olur. Sonuçta buralarda oynayan insanların çoğu toplantının cumartesi olduğunu dahi bilmiyor. Ve toplantı cumartesi olduğuna dair bildiri sadece jbde geçiyor sanırım.
-Juuzou Suzuyahh-
"Ve yetkililer playerlerin ve düşük slotların ettiği küfürlerde uyarmak değil direk gag atmalı. küfür etmek çok ayıp birşey uyarmak saçma o insanlar da biliyor küfürün ayıp birşey olduğunu"
Slot yetkisi olan kimseye uyarı yapılmıyor zaten, yetkisi varsa gag yer. Küfürün ayıp bir şey olması yasak olacağı anlamına gelmiyor gibi bir düşünceyle küfür edebiliyorlar ve bu yüzden uyarı alıyorlar. Çok ağır küfür edenler genelde pgag yiyor zaten.
"Komutçuların strip yetkisi neden gelmiyor anlamadım geceleri çoğu zaman sunucuda sadece komutçular oluyor ve bu durumda slay ct , dondur , af , dondur komutlarının tekrarlanması zorunda kalınıyor. !w yazarak strip gelmesi daha anlamlı olabilir."
Bir yerden gelir elde etmesi lazım sonuçta, kaptanın yetkilerini kısmış gibi oluyor o zaman
"Instagram sayfası daha da aktif olması gerekiyor bence. sunucudaki insanlar dışında random insanların da takip etmesinin bir sebebi olmalı. Sadece sunucumuzdaki insanların yapıp attığı postlar değil de Sosyal medya yetkililerin beğendikleri veya arayıp komik buldukları postları da paylaşmaları gerek. bunu yaptıktan sonra tabiiki bu postlar oyunlarla ilgili olmalı. ama ara sıra tabiiki sunucumuzdan insanların yaptıkları şeyler paylaşılmalı ki insanların bizim böyle bir sunucumuz var diyebilmeliyiz , ama bu ''bizim böyle bir sunucumuz var'' cümlesini kurmadan , alttan alttan."
Bu konuda kendini iyi görüyorsan başvurursan sosyal medya editörü olacağını sanıyorum, orada açık vardı galiba
"Sunucuda bazı komutçular çoğu playerin bilmediği Mapleri açıyor , buda tabiki sunucunun kişi sayısını düşürüyor. biliyorum bu işin ana amacı eğlenmek ama sunucu düşünce biz de pek eğleniyoruz değil , bu konuda kaptanların daha dikkatli sadece kendi sevdikleri maplerin koyulmaması daha iyi olur "
Sürekli aynı mapler açıldığından dolayı açılmayan mapleri insanlara sevdirmeye çalışıyorlar. Map oylamaları komutçuya kalmış bir şey
-Kuluku-
"Ufuklarimizi genistletmek icin mobil oyunlarda da wasdzone klani kurulabilir (ornek: Clash of Clans, Vikings: War of Clans)"
Oynadığın oyunlarda klan kurup forumda konu açarak klana adam çekebilirsin, bu zaten önceden beri yapılan bir şey bknz https://forum.wasdzone.com/showthread.php?tid=774