Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

pgag

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 23-05-2018, Saat: 21:09 shekago.)

Slotlugum yazılır yazılmaz gruba katılma isteği attım sonra okan abinin kabul etmesini bekledim bekleyene kadar slotluk yazıldıgı gibi astegmen bey keyfine göre iki kez kick attı tag al diye ama arkadasımız bilmiyorki grubda katılmayı talep edin oldugunu sonra yapıcagın işin amınakoyucam dedim pgag attı pgagımın acılmasını istiyorum olay budur.

keşke küfür etmeden anlatsaydın derdini

Öncelikle bu olayı şablona göre ve küfürsüz açman lazımdı , burada kafamıza göre küfür savurmuyoruz etrafa. Olaya gelinicek olursa kick konusunda kimin haklı olduğu tartışılır ama pgag konusunda ''bence'' astegmen haklı. Yinede bu işler Okan ''relre'' Patıra kalmış Smile

ben olanları anlattım

Olanları anlatmışsın kankacım ama küfürsüz bir şekilde ve şablona uygun yapsaydın belki bir işe yarardı. Dikkate alınacağını sanmıyorum Sad

(En son düzenleme: 22-05-2018, Saat: 22:12 Bora.)

Küfür ederek birini şikayet edemezsin burada cezalandırılacak kişi sen olursun relre görmeden yazını editle derim Big Grin

(22-05-2018, Saat: 20:09)shekago demiş ki: ben olanları anlattım

Astegmen mi demiş s***min keyfine göre kick atıyorum diye

kardeşim keşke küfür etmeden açıklayabilseydin yani burda haklı iken haksız duruma düşüyorsun ve şablona uygun değil konun

adam haplı beyler

KEŞKE KÜFÜR ETMESEYDİN KARDEŞİM ÇOK HAKLISIN NORMALDE

Yanlış kategori.

Konuyu açan kişi forum içi hakaretlerden dolayı 2 hafta forumdan uzaklaştırılmıştır.

Konu kilit.