Selam oyuncular ben Leibstandarte |
Reklam/Sponsor
Direkt olarak kendimi tanıtıyorum adım Onur 19 yaşındayım Makedonya'da okuyorum 1. sınıf mimarlık öğrencisiyim. Wasdzone sunucusunda 2 yıldır takılıyorum ancak bu geçtiğimiz yıl pc olmadığı için yaklaşın bir 6 ay kadar yoktum hazırlığın bitmesiyle beraber aktif olarak sunucuda bulunmaya başladım. Steam Nickim [TT]Leibstandarte] ekleyebilirsiniz.
Makedonya'da okumak nasıl ? Hangi dilde eğitim görüyorsun ve mimarlik için kullandığın programı öğrenebilirmiyim teşekkürler.
(04-06-2018, Saat: 22:12)4pro bey demiş ki: Makedonya'da okumak nasıl ? Hangi dilde eğitim görüyorsun ve mimarlik için kullandığın programı öğrenebilirmiyim teşekkürler. Mimarlık için Archicad , Autocad ve 3Dcad öğrenmeye başladım okuduğum okulda bu programlar kullanılıyor onun dışında Makedonya yabancı bir yer değil hala bizim topraklarımız 600 yıllık mazinin getirdiği çok şey var. Hiç yabancılık çekmedim aynı zamanda çok farklı kültürlere ev sahipliği yapıyor bu nedenle de tercih ettiğim bir yer. Eğitim dili İngilizce onun yanında Makedonca dersi alabiliyoruz. (04-06-2018, Saat: 22:58)relre demiş ki: Zenginsen hoş geldin kardeşim, tanışalım Yok abi zengin değilim artık rulette battık
Hoşgeldin Moruq Ben Ayberk Memnun oldum 2 yıldır burdaysan beni tanıyorsundur az çok
|