Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Kurucu,Admin Logo Plugini Ücretsiz

Reklam/Sponsor

(En son düzenleme: 11-06-2018, Saat: 19:07 relre.)

Arkadaşlar configs dosyasından her türlü değişikliği yapabilirsiniz.
sp dosyasında verdim isterseniz logoyu pelerin halinede getire bilirsiniz kodlama biliyorsanız plugin bana ait değildir sadece 1 kaç hatasını düzeltim. eğer isterseniz nasıl logo değiştilir onuda gösteririm bir videoda hazır olarak 2 logo vericem size bunları yükledikten sonra
fastdl sunucusuna atmayı unutmayın onun linkide aşağıda bulabilirsiniz.
-----------------------------------------------------------------------
Görüntüler

Video

-----------------------------------------------------------------------
İndirme linki
silindi
----------------------------------------------------------------------
Alıntı

Gelmez ama beğendim +rep
Alıntı

link tl den dolayı ceza alabilirsin düzenlemeni öneririm
Alıntı

Bu pluginleri !markete hook koyan veya çaki kostumu ile isyan atan yada !sutol komutu ile strip yiyen serverlar kullanıyor bizim amacımız KALİTE ve ZEVKi sağlamak.Zaten "relre" bu kadar egolu olsaydı servere girince kurucu gelmiştir mikrofon basar !cpmenu den isyan atar youtube atar ama bu tarz pluginler gelmez.
Alıntı

Sunucuyu nasıl lunaparka çeviririz, nasıl egomuzu tatmin ederiz, diğer kendini oyuncu sanan oyunculara nasıl hava atarız eklentisi güzelmiş.

Linkler para kazanma odaklı olduğu için silindi.
Alıntı

Bence bu ne için olur biliyormusun bakın bakın bak ben kurucuyum ona göre mesala olurya sen diğer serverlerde kurucunun kafasına sıkarsın kimin kafasına sıkıyon len diyip ban atar felan kurucunun kim olduğnu anlatmak egosunu çoğaltmak için yapılmış bir plugindir kısacası adminlerin daha çok para vermesi içinde olabilir böyle egolu insanlar çok ama bizim svye gelceğni sanmıyorum sanırım böyle insanlar ölümsüz olup uçtuğunda belki kabul olur %1 şansla
Alıntı