Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Felaketzede Rehberi

Reklam/Sponsor

Merhaba!
Bu konuda sizlere felaketzedelerden bahsedeceğim. Felaketzedeler oyundaki en iyi dostlarınız :Big Grin Size stat ve bonuslar kazandırmakta.

[Resim: MpqgVo.png]

Öncelikle 8 farklı felaketzede ekibi var ve bu ekiplerde 1 felaketzede lideri ve 7 felaketzede bulunmakta. Bu ekiplerin isimleri ve bonusları şu şekilde:

Acil Yardım Ekibi: Kuvvet
Nişancı Takımı: Atak
Cihazcılar: Siper
Mühendislik Teşkilatı: Kabiliyet
Eğitimciler: Kuvvet
Yakın Saldırı Ekibi: Atak
Keşif Birliği: Siper
Beyin Takımı: Kabiliyet

Felaketzede liderlerinin Kişiliği ve Lider eşleşmesi bulunmakta. Lider eşleşmesi hangi ekipte lider olacağını belirler. (Zorunlu olmasada eğer eşleştirmeyi yaparsanız enerjiniz artar) Kişilik ise ekipteki diğer felaketzedelerle eşleştirmeniz gereken bir özellik. Eğer herhangi bir yuvaya koyduğunuz felaketzede liderin kişiliği ile eşleşiyorsa daha fazla bonus alırsınız.

[Resim: fBG2sF.png]

Örneğin bu liderin eşleşmesi kaşif yani keşif birliğinde kullanırsam ekipteki diğer felaketzedelerin seviyesini daha fazla arttırır ve daha fazla bonus kazanırım.

Her felaketzedenin de kişiliği ve set bonusu bulunmakta. Yukarıda söylediğim gibi kişilik lider ile eşleştirilmeli ve set bonusu da diğer set bonusu aynı olan felaketzedelerle eşleştirilmeli.

[Resim: FUMjv0.png]

Bu resimdeki felaketzedenin kişiliği yukarıdaki lider ile eşleşmekte yani birlikte kullanılabilir. %5 Yakın dövüş hasarı alabilmek için ise 2 tane daha yakın dövüş hasarı olan felaketzede ile birlikte kullanmak lazım.

[Resim: a0eej1.png]

Bu ekipte lider eşleşmesi doğru ayarlanmış ancak kişilik eşleşmesi 5/7 çünkü 2 slot kilitli oraya felaketzede koyulamıyor. O slotların yetenek ağacı/araştırma ağacından açılması gerekiyor. 
%5 Beceri hasarı bonusu ve %5 Can bonusu felaketzedeler birbirine uyumlu olduğu için çalışıyor.

Felaketzedelerin seviyesi nasıl yükseltilir?

Herhangi bir felaketzedenin seviyesini yükseltmek için:
Cephanelik-->Tüm Felaketzedeler-->Felaketzedenin üstüne tıklayıp Yükselt / İncele seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Açılan sayfada sağ alttan seviye yükseltebilirsiniz.
Seviye yükseltmek için yalnızca felaketzede tecrübe puanı gerekmekte.

[Resim: 4Z1dnL.png]

Felaketzedeler nasıl geliştirilir?

Felaketzedenizin seviyesini 10 yaptınız şimdi 11 yapmak için önce felaketzedenizi geliştirmeniz gerekir. Felaketzedenizi geliştirdikten sonra seviye yükseltmeye devam edebilirsiniz.
Felaketzedenizi yükseltmek için öncelikle yetenek ağacından ilgili noktayı açmanız gerekiyor. Diğer gereken şeyler ise aşağıdaki resimde.

[Resim: jUEPyq.png]

Herkese iyi oyunlar. İşinize yaradıysa +rep vermeyi unutmayın Big Grin
Alıntı

Oynamıyorum ama yararlı konu eline sağlık
Alıntı

Faydalı konu abeemmmm
Alıntı

Faydalı konu takdir ettim
Alıntı

Felaketzede fortnite pve modunun en en ama en önemli kısmıdır
Alıntı

Benim hiç mytic felaketzadem yok :/