| Anket: wasdzone'u nereden buldunuz? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Topluluk Sunucuları | 49 | 68.06% | |
| Sosyal Medya veya Google | 4 | 5.56% | |
| Arkadaş Tavsiyesi | 11 | 15.28% | |
| Gametracker | 8 | 11.11% | |
| Toplam | 72 oylar | 100% | |
| * Bu ankete oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
| wasdzone'u nereden buldunuz? |
Reklam/Sponsor
Merhaba ahali,
Burayı ilk nereden buldunuz? Yorum olarakta belirtebilirsiniz.
Eğlenecek sunucu ararken prosmof'u buldum jailde, o gün bu gündür buradayım
gametrackerde hangi sunucunun oyuncusu daha fazla diye bakarken burayı buldum
Burak Oyunda jail serverına bağlanmaya çalışırken server yüklenmeyince küfür edip google a tr jailbreak serverları yazdım en başta wasdzone çıktı o günden beri burdayım
Minecraft sarmıştım o aralar bir çocukla tanıştım, oyundaki adı aptalturşu mu neydi galiba ondan öncede birşey vardıda hatırlamıyorum. Neyse csgo oynuyor musun oynuyorum vs vs derken bana wasdzoneye girceğimizi trolliyeceğimizi vs söylemişti. O gün bugündür buradayım
Troll için girdiğim sunucunun(topluluğun) bir parçası oldum
Bir akşam üstü FıÇÇıK komutta Bodyguard oyunu oynatmak için hazırlanıyor. İsmim kioShima. ( hızlı zamanlarım o zamanlar ) HacıReis ve ben kazandım ve ilk yetkimin olduğu server olduğu için bağlı kaldım. 2Seneyi geçti ben buralardayım topluluk sunucularına tıklayıp girdim. Girdikten sonra anladım buraların farkını
2 yıl 2 ay 13 gün olmuş bu arada ( ban yediğimiz süreçleride katarsak yani )
1sene önce arkadaşım bizimle rekabetçi gelmiyordu bir kaç aydır bende merak edip napıyorsun dedim serverin ipsini attı saolsun cyka ya
geçen sene cs yi satın aldım aldığım gibi jb sunucularına bakmaya başladım çoğu sunucular dandik di en son wasdzone a girdim baktım çok iyi ortam var ama çok prolar var bunlar beni . dedim ve neyse deyip oynamaya başladım işte tiryakilik böyle başladı
|
| Benzer Konular... | |||||
|
wasdzone'a geldiğinzde ilk sahip olduğunuz yetki nedir?
konuyu başlatan LossLess
12 Cevap - 2,729 Okunma |
|||||
| Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): |
| 1 Ziyaretçi |