Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

Anket: wasdzone'u nereden buldunuz?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Topluluk Sunucuları
68.06%
49 68.06%
Sosyal Medya veya Google
5.56%
4 5.56%
Arkadaş Tavsiyesi
15.28%
11 15.28%
Gametracker
11.11%
8 11.11%
Toplam 72 oylar 100%
* Bu ankete oy verdiniz. [Sonuçları Göster]

wasdzone'u nereden buldunuz?

Reklam/Sponsor

Merhaba ahali,

Burayı ilk nereden buldunuz? Yorum olarakta belirtebilirsiniz.
Alıntı

(En son düzenleme: 27-07-2018, Saat: 13:53 Proxo.)

Topluluk sunucuları arasında gezerken 40 kişinin olduğu bir jb serveri gördüm.Oynatıkça bağlandım ve burdayım Tongue
Alıntı

Eğlenecek sunucu ararken prosmof'u buldum jailde, o gün bu gündür buradayım Big Grin
Alıntı

gametrackerde hangi sunucunun oyuncusu daha fazla diye bakarken burayı buldum Big Grin
Alıntı

Burak Oyunda jail serverına bağlanmaya çalışırken server yüklenmeyince küfür edip google a tr jailbreak serverları yazdım en başta wasdzone çıktı o günden beri burdayım
Alıntı

Minecraft sarmıştım o aralar bir çocukla tanıştım, oyundaki adı aptalturşu mu neydi galiba ondan öncede birşey vardıda hatırlamıyorum. Neyse csgo oynuyor musun oynuyorum vs vs derken bana wasdzoneye girceğimizi trolliyeceğimizi vs söylemişti. O gün bugündür buradayım Big Grin Troll için girdiğim sunucunun(topluluğun) bir parçası oldum
Alıntı

(En son düzenleme: 27-07-2018, Saat: 18:34 mutLy.)

Bir akşam üstü FıÇÇıK komutta Bodyguard oyunu oynatmak için hazırlanıyor. İsmim kioShima. ( hızlı zamanlarım o zamanlar ) HacıReis ve ben kazandım ve ilk yetkimin olduğu server olduğu için bağlı kaldım. 2Seneyi geçti ben buralardayım topluluk sunucularına tıklayıp girdim. Girdikten sonra anladım buraların farkını
2 yıl 2 ay 13 gün olmuş bu arada ( ban yediğimiz süreçleride katarsak yani )
Alıntı

1sene önce arkadaşım bizimle rekabetçi gelmiyordu bir kaç aydır bende merak edip napıyorsun dedim serverin ipsini attı saolsun cyka ya
Alıntı

Pgg açık sunucu arıyordum o zamandan beri burdayım Big Grin
Alıntı

geçen sene cs yi satın aldım aldığım gibi jb sunucularına bakmaya başladım çoğu sunucular dandik di en son wasdzone a girdim baktım çok iyi ortam var ama çok prolar var bunlar beni . dedim ve neyse deyip oynamaya başladım işte tiryakilik böyle başladı Big Grin
Alıntı