LOL İLE İLGİLİ ŞİİRLER :) (ŞİİR SEVERLER İÇERİ) |
Reklam/Sponsor
Üşenmedim gittim sizin için copy paste yapıp lol şiirleri topladım. Okudukça beni hatırlarsınız
![]() LEAGUE OF LEGENDS LoL diye hitap ediyoruz kısaca sana, En çok sevdiğim Şampiyon TRyndamere. Arkadaş sahibi olduk Takım Savaşlarında, Geceleri sabahladık Sihirdar Vadisi Haritasında. Unutmadık ilk Beştebeş yaptığımız zamanı, Eksik etmedik Minyona son vuruş yapmayı. Oysa ne Killer çaldık Skill bekleterek , Feeder ettiler Rapor yedik sinirlenerek. Lanet ettik Trollere bekledik Cezalarla, Ezildik sayesinde oyun sonu Blokladıklarımızla. Günün İlk Galibiyeti için uğraştık her oyunda, En heyecan verende İlk Kanı almaktı oyun başında. Ne kadar emek verdik biz bu oyuna, Durmadan uğraşıyoruz Derecelide Lig atlamaya, Sonsuz Uçurum en sevdiğim Harita .. JAX EFENDİ Adalet Meydanı'nın pirisin Sen silahsız da tehlikelisin Düşmana atılıp indirirsin Ne yaman adamsın Jax Efendi Meydandan gelir zbam zbam sesleri Korkudan Nexus'a kaçar düşman askerleri Baron Naşor der, "Kim bu serseri?" Gözün yaşına bakmazsın Jax Efendi Eline sokak lambası vermişler Belki biraz insaf edersin demişler Umdukları gibi gitmemiş işler Bir de gerçek silah olsaydı Jax Efendi VAYNE HANIM İki büklüm gezersin Vadi'de Her yeteneğin birbirinden nadide Karanlığın hizmetkarı secdeye geldi de Yuvarlanmak yakışmıyor Vayne Hanım "Allah'ın hakkı üçtür" demişsin Üçüncü vuruşunda affetmemişsin Bacım sen ne yaman şeymişsin Yuvarlanmak yakışmıyor Vayne Hanım Elinde babadan kalma bir arbalet Düşman! Vayne'i görünce dua et Bir görünür bir kaybolur sanki hayalet Yuvarlanmak yakışmıyor Vayne Hanım Gölgeyle boks ne haddimize Sana dokunmak lütuftur bize Zor kadınsın, n'olur az dur yerinde Yuvarlanmak yakışmıyor sana Vayne Hanım Oyuncu Kelen'e ithaf edilmiştir. THRESH REİS Eline almışsın kanca sallar durursun Uçan, kaçan kimi görsen durdurursun Bilemedim Riot'un belası mı lutfu musun Ölüm cezan affetmiyor Thresh Reis Vadideki ruhları genç, yaşlı topladın Bütün savaşlara en önden atladın Ölümün pahasına dostunu kolladın Ölüm cezan affetmiyor Thresh Reis Lucian'ın masum karısından ne istedin Karşına çıkan herkesin biletini kestin Kocasını da yanına gönderseydin Sevenleri ayırıyorsun Thresh Reis Geceleri yatağımın altında mısın Canavar mı yoksa karabasan mısın Bedenleri aldın, ruha acımaz mısın Azrail'den insafsızsın Thresh Reis Oyuncu DrakeVogl'a ithaf edilmiştir. RENGAR HAZRETLERİ Korkunun kokusunu alan korkunç avcı Kükreyişini duyanın yüreğine girer sancı Pişman olur ormanına giren her yabancı Rengar'ı gördüğün an son duanı et hacı! Zevk için öldürür acımasızdır kendisi Riot'un koyduğu ünlem kurtaramaz sizi Yok eder çalıya yaklaşan her densizi Rengar'ın geldiği vadi olur kan denizi Kolyesi mücevher değil düşman kemikleri Yaptığı katliamların en güzel örnekleri Ansızın kesilir avlarının nefesleri Her gece avlanıyor Rengar Hazretleri GRAGAS'IN HİDDETİ Alkolik hareketin en büyük lideri Göbeği, dünyanın en sert mermeri Bilinir nice zalimi fıçıyla indirdiği Fıçıdan içiyorsa vardır Gragas'ın bildiği İçip içip dağıtır ortalığı serseri Tam yakaladım diyenler savrulur geri Kendisi vadinin en ölümcül "süngeri" Fıçıdan içiyorsa vardır Gragas'ın bildiği Bir içki ısmarlarsan belki affeder seni İçkiyle yaşadığı tek sorun kazara dökülmesi Eğer onu kızdırırsan çok yazık sana abisi Karşılaşacağın ayyaşın değil Gragas'ın hiddeti! ALİSTAR Sihirdar Vadisi'nin en deli danası Düşmanlarının ağladı anası Elmastan bile serttir kafası Alistar tüm toynaklıların atası Sanmayın ki bir eşeksıpası O savaşların korkusuz boğası Boynuzu yersen ölümün olası Alistar tüm toynaklıların atası Kurban bayramında kurban keser ![]() Onla uğraşanın yerinde yeller eser Seninle birlikteyse olma! kötümser Alistar riotun yarattığı bir şaheser SYNDRA Syndra gider mide Penta atar yine 3 top cikarinca Tek atar Zed'e Gizli optur bilinmez Riot nerf yedirmez Bu hero yetenek ister Baska sey denilmez Minion tuttu atti Adam bi an şaşirdi Q - E kombosuyla Ortalik iyice karisti Oyun sonu gelince Herkes honor verince Karsi takim ezilince Şiirlerin hepsini okuduysanız en sevdiğinizi belirtebilirsiniz ![]() |