Merhaba, hala wasdzone forumuna kayıt olmadın mı? Kayıt ol  

JAİLBREAK HARİTA ÖNERİSİ OLANLAR VARMI?

Reklam/Sponsor

Heart 

Selamlar herkese bir jailbreak haritası yapmaya başlıyacağım tutmasını istiyorum.
O yüzden güzel bir konsepti fikri olan varsa söyliyebilirmi? 

:)
Alıntı

bol oyunlu ne az kaçak ne çok kaçak
Alıntı

Komutçuları kanser edecek bir harita yapmanı öneririm
Alıntı

Çedor Çespers'a katılıyorum hem t'nin oynarken zevk alabileceği hemde ct'nin isyan yerlerinden kaçan adamlardan isyan yemekten kanser olmayacağı bir map çok güzel olur
Alıntı

Peki teşekkürler. Bide Konsept Söyliyebilirmisiniz yani jb_???? ne olmalı nasıl texturelar kullanmalıyım havada bir map gibimi olsun clouds tarzında.
Alıntı

haritanın hikayesini kendin bulup ona göre yapman lazım. mesela ben çizgi film hikayesine göre harita yapacağım dersin texture'ları da ona göre ayarlayıp ona göre oyunları düzenlersin. eğer bize hikaye fikri soruyorsan bence sormana bile gerek yok. sevdiğin dizi, film, müzik vs. şeylerden yola çıkıp haritayı oluşturabilirsin. onun haricinde bizim vereceğimiz tavsiye; kaçak deri, hücre, oyunlar vs. şeylerden ibaret olur.
Alıntı

Okan Abi Sence Soft Sade Bir Mapmi Tutar Yoksa Modern Bir Mapmi?
Alıntı

tutup tutmamasına bakmayacaksın. haritaya hikaye uydurup uydurup harita yapacaksın ve yükleyeceksin gamebanana ve steam workshop a.
Alıntı

Bir hevesle başlarsın bir tema bir texture bulursun ve aklındakileri sdk'ya dökersin ancak işler öyle kolay yürümüyor acaba burası oldumu acaba burası olmadımı renderlayıp ikide bir gir cık gir cık yapınca belli bir müddetten sonra sıkıyor.

Kendimden örnek vereyim onca harita yapmaya calıştım burada ki herkes destek verdi ama olmuyor bugların renderi renk uyumu textureler sac beyazlatacak seyler bunlar yol yakınken yapma diyorum
Alıntı